mandag, oktober 22, 2007

En liten oppdagelse

Jeg så en fantastisk strikkejakke til barn på en engelsk strikkeblogg - og dermed ble jeg hekta. På Elizabeth Zimmermann. Nå har jeg bestilt en bok, og gleder meg til å utforske. Jo mer jeg undersøkte, og jo mer gikk det opp for meg at denne damen har en enorm tilhengerskare - en virkelig strikkeguru med andre ord.
Her er boken jeg kjøpte.

mandag, oktober 15, 2007

Mye aktivitet - mager oppdatering

Da er vi på plass i ny by og trives godt! Det er rart å flytte tilbake etter 17 år, og jeg kjenner meg ikke helt "igjen". Det føles likevel godt og riktig. Tempoet er roligere og avstandene kortere - og det har gitt resultater på håndarbeidsfronten. Jeg har strikket og helket så det virkelig har monnet - men ingen maskin hjemme. Jeg kan ikke akkurat begynne å blogge på jobben heller. Det er et litt dårlig signal - har tross alt bare jobbet i 1 uke.
Jeg skal forsøke å låne en maskin og legge ut bilder om ikke altfor lenge.

Om 3 uker flytter vi til egen leilighet. Da skal jeg også koble opp symaskina og sy litt frem til jul. Det er så mange som holder på med advendtsposer og diverse jul- og førjulspynt at jeg har begynt å klø skikkelig etter å komme i gang.


Nå har jeg denne ponchoen på pinnene. Det er julegave til en niese. Disse vottene skal søsteren få hvis jeg får det til :) Hvis ikke blir det tovede votter som jeg har strikket en del av. Jeg har for øvrig strikket luen som hører til. Opprinnelig var den til min minste på 2 og et halvt, men blei for stor - så nå er det jeg som kan se kul ut på tur.