søndag, januar 11, 2009

Feminin rib top - og soverom

Da er helgen nok en gang snart over. I dag er det øsende regn og minsten har feber, så da ble det litt tid til å ta bilder.
Først: Nok en topp til Ingrid. Jeg er så glad i disse. Ingrid også, heldigvis
Mønster:Feminin rib top fra Sødt og blødt
Pinner: 3 mm
Garn: i overkant av 100 g Alpakka
Jeg har ventet lenge med å ta bilder fra soverommet. Det har vært ferdig en stund. Jeg har bare ikke fått tilbake sengeteppet mitt. Jeg har lånt det bort til svigerinnen min som skal selge hus, og det går ikke akkurat raskt i våre dager. Men pytt pytt - så blir det bilde uten. Dere får jo et godt inntrykk. Vi har revet tapet og strie fra vegg, og fant et morsomt panel under. Det er malt 3 ganger med Magnolia-hvit. Gulv, tak og lister er malt hvite og en vegg tapetsert med bjørkeskogen til Nichol&Son. Jeg er veldig fornøyd. Vi har også en fransk balkong ut fra soverommet. Perfekt for lufting av dyner. Ser for meg at denne blir fin med en krukke med clematis til sommeren.
Barnerommene er også så og si ferdig. Full herjing i helgen har resultert i mye rot, så det får vente med bilder derfra.
Fortsatt god helg!!

søndag, januar 04, 2009

Snart over....

Siste dag fri :( Jeg som skulle ha så lang juleferie i år. Jeg hadde jobbet mye og hadde masse avspasering å ta av. Nå er det siste fridagen, og det føles ikke som mer enn en litt lang helg. Det er rart hvor utrolig fort fridagene går i forhold til jobbedagene. Det har vært deilig. Og jeg kunne gjerne hatt 14 dager til.
Snart er det på tide å fjerne alt dette. Litt trist. Jeg er utrolig glad i julepynt.
Det har vært fullt av unger i huset disse dagene. Det er fint å bo et sted med mange barn og der det er såpass trygt og bilfritt at de kan leke ute uten at man trenger å henge med hele tiden. To eksmplarer av årets blånisselueproduksjon.Jeg har hatt noen fine timer i strikkekroken min. Sitter og ser utovere på unger som leker, katter som jakter og skjærer som erter katter. Det er så fint å ha stor hage. Begynte i går på en jakke fra "Feminin strikk". Etter vrangborden på bakstykket møtte jeg problemer. Selv om bakstykket har det absolutt enkleste mønsteret. Det er sånn at jeg vurderer å gå på strikkekafe i morgen for første gang. Der er det sikkert noen som kan hjelpe.
Jeg er ferdig med et par sokker til meg selv. Det er utrolig kjedelig å strikke, men det finnes ikke noe bedre å ha på beina. Etter å ha trålet Ravelry en periode nå, ser jeg at sokker ikke bare er sokker. Det finnes utrolig mye flotte mønstre. Jeg må gjøre noe med det. Disse er typiske lodder. I dag snør det litt. Det hadde vært så fint om det kunne legge seg. Det er aldri ski på beina lenger etter at vi flyttet til Sørlandet. Ungene savner det masse. Da gjenstår bare å ruste seg for morgendagen og nytt jobbår. En lang tur i snøværet og så god middag burde gjøre susen.

torsdag, januar 01, 2009

Godt nytt år

Da gikk vi inn i det nye året med brask og bram.
Det har vært et begivenhetsrikt år. Mange omveltninger og mye nytt. 2009 skal bli roligere. Både på jobb og hjemmefront, håper jeg. Det er mye å glede seg til.
Jeg strikker og strikker siden vi har malefri/oppussingsfri i julen. Det meste har vært gaver. Noen er også strikket etter julaften på sterk anmodning. Jeg er lei av å strikke blånisseluer for å si det sånn :)

Jeg har nå strikket noe til meg selv også:

Pinner: 3,5 mm
Garn: 50 g. av to rester av ukjent merke :)

Godt nytt år!