tirsdag, april 21, 2009

Sol og sokker

Ikke helt rette tiden å strikke sokker på, men jeg klarte ikke gå forbi fargene i Fabel-garnet. Sokkene er strikket på pinne 2,5 så de er tynne og delikate. Disse skal til ei lita trulte i trøndelag som sikkert skal masse på hytta utover våren.Som nevnt i tidligere innlegg har jeg slitt litt med en mur. Det vil si - mureren har slitt litt. Jeg ville ha betongvegger- en i stua og en på kjøkkenet. Mureren prøvde å legge på puss og presse med plater for å få betong-overflaten. Det gikk bare litt - masse hull og felter som falt av gjorde at han måtte lage en vanlig mur. Her ser dere forskjellen - mur øverst og "betong" nederst. Kjipt det ikke gikk - for det er ingen tvil om hva som er kulest:

Et mer vellykket prosjekt er lampen i trappeoppgangen. Dette er lampen som før hang i spisestuen til svigerfar. Han var så snill å donere den - og jeg har malt den i en blank hvit hobbylakk. Gjorde seg knallfint. Jeg skal ha noen "rariteter" i den - små fulgler og slikt. Med tid og stunder.

Ellers er det så fint for tiden med sol fra morgen til kveld. Endelig litt energi å spore! Fortsatt fin uke til alle som er innom!

torsdag, april 16, 2009

Stille

Ah - så stille det er i bloggen min for tiden. Det er så mye annet som skjer og jeg har rett og slett ikke hatt tiden. Strikke klarer jeg innomellom og skal forsøke å legge ut noen bilder om ikke så lenge.
Vi er uten kjøkken. Det ble revet ut godt før påske og vi hadde en murer til å lage betongvegg på en kjøkkenvegg og en vegg i stua. Det ble heller mislykket. Det ble store kratere og felter med betong falt av. Men - på de feltene der det ble vellykket, ble det så utrolig kult. Nå har de gitt opp - og jeg får to kjedelige grå murvegger i stedet. Æsj! Men på en annen side så må jeg bare ha kjøkken snart. Holder på å bli gal av tomatsuppe og oppvask i bøtte.

Thorvalda har fått ny blogg igjen. Knallkul. Her har hun også lagt ut mønsterne som ellers bare har vært å finne på Ravelry. Kan anbefales.