søndag, juli 05, 2009

Ferdig i fleng

Rart hvordan litt fritid kan hjelpe på håndarbeidseffektiviteten. Til tross for over 30 grader i skyggen, Hove-festival og unger som må bade konstant, har jeg fått strikket en hel del. Jeg skulle selvfølgelig heller flyttet ut 20 kasser og malt gjesterommet i påvente av sommergjester - men ikke i dette været nei. Det overlates til mannen som har 1 uke igjen å jobbe mens jeg og ungene drar på hytteferie :)

En av mine favoritter i barnehagen til J har fått baby. Jeg har strikket en Bånsulljakke. Brukte 20 g finull og 50 g finull baby-ull fra Husfliden. Pinner nummer 3. Denne jakken er ganske artig å strikke - og lite montering.
Noe som bringer meg til neste ferdige prosjekt (mangler bare knapper). Jakken er fin nok den, men jeg kan ikke montere, og synes ikke noe særlig om sømmene spesielt ved armene.
Mønster fra Garnstudio. Når jeg lastet opp mønsteret nå så jeg at jeg har sydd på kraven helt feil - vel vel - da er jeg ikke helt ferdig ennå...he,he....Jeg brukte Alaska istedet for originalgarnet, og det var kanskje ikke noen god ide. Jeg brukte en hel masse nøster (mista oversikten etter 3 gang til butikken for å kjøpe mer) - pinner nr. 5. Og jeg er lei av perlestrikk akkurat nå :)
I morgen skal jeg treffe min bror og familie som kommer langveisfra. Dette slumrepleddet er til min lille niese. Jeg begynte på dette for veldig lenge siden, men har endelig fått somlet meg til å bli ferdig.
Sist ut: nytt sjal tiil meg og lille søta mi. Strikket etter mønster fra en eller annen strikkebok jeg nettopp kjøpte. Litt spesielt er at garnet er fra villsauer som går på en øy rett utenfor Kristiansand. Det var virkelig godt å strikke med og fargen er nydelig.
God sommer alle som er innom.