søndag, august 30, 2009

Raglangenser til den lille helten

Han er ikke overbegeistret for alle de fine genserne jeg har strikket til ham, lille Jonas. Men denne her kunne han absolutt gå med. Den var jo myk og god og ikke nok med det: han var så fornøyd at han lovte å gå med alle de andre genserne også!! Smisk faller alltid godt i jord hos denne dama :)


Mønster: Raglangenser fra Strikk til Nøstebarn
Garn: ca 350-400 g Lerke i en melert blå med noe brunt
Pinner: 3,5
Så er det snart søndag kveld og med mannen på hyttetur er det ingen som gir meg dårlig samvittighet over å sitte med strikkepinnene hele kvelden. I kveld med selskap av Poirot! Herlig!
Ha en fin uke alle sammen!

fredag, august 28, 2009

Felicity

Takk for tips, Chocolatehead! Denne er strikket som en forsinket bursdagspresang til ei venninne, men jeg skal absolutt strikke meg en slik til meg selv også.

Mønster: Felicity

Garn: ca 120 g. Alaska

Pinner: 5 og 6 mm

GOD HELG!!!!

søndag, august 09, 2009

Hei sveis

Jeg har gjort det! Klippet av meg alt håret. Det er deilig! Jeg angrer på at jeg har vært så pysete frem til nå!Vi bakte pepperkaker i går. I forgårs måtte vi begrave ungenes siste oldeforelder. Det var fryktelig trist, og minsten fikk så lyst på pepperkaker for det var så koselig at det kunne veie opp litt for noe av det triste. Det viste seg å være en veldig god ide. Pepperkaker er godt selv om det er sommer.
I dag håper vi på litt oppholdsvær sånn at vi kan plukke litt blåbær på turen. Jeg har strikket litt siden sist og skal prøve å få tatt noen bilder så snart som mulig.Ha en fin fin søndag!