søndag, oktober 25, 2009

Setedalsstrikk og sneip i magen

Det er pinlig lenge siden siste innlegg. Det er vel knapt en leser igjen på denne bloggen. Men denne gangen har det sin naturlige forklaring. Den kommer litt lenger nede. Først strikk:
Jeg har hatt lyst til å strikke en skikkelig "skigenser" til Ingrid, men har aldri vært så begeistret for tradisjonell mønsterstrikk.Men så fant jeg en oppskrift som var litt stilig, samtidig som det var raglanfelling sånn at genseren ikke bare blir liggende umontert i et eller annet skap. Mønsterheftet er fra Sandnesgarn og jeg har strikket den i Falk på pinne 3,5 mm.Sneip i magen har jeg også. Familiens sjette og siste medlem (iallefall av arten homo sapiens) er ventet 16. mars neste år. Det blir en gutt, og vi gleder oss. Det har vært ualminnelig hektisk siden sjefen min plutselig forsvant og jeg måtte fungere. I tillegg har jeg min fulle jobb som det ikke blir satt inn vikar på, så det er nok å holde på med for tiden - dessverre mindre tid til de mer kreative aktiviteter. Jeg er i fin form, heldigvis, bare fryktelig trøtt på kveldene og det resulterer i svært liten omgang med garnnøster. Men jeg har ambisjoner om å rydde mer tid utover høsten. Jeg må også vise bilder av huset etterhvert. Vi pusler og pusler og det begynner å bli ganske så fint. Det må bli neste innlegg.

Nå skal det drikkes en deilig kaffe latte og strikkes babyjakke. Det er et forferdelig vær her på Sørlandet, så det har ingen hast å komme seg ut på tur.
God søndag alle sammen!