lørdag, januar 23, 2010

Venninnegave

Annette fryser på jobb og har hatt bursdag. I går kveld ble det heklet Babushka Ballerina Slippers og de ble hentet rett etter halv åtte i dag morges :)

Det gikk med 200 g Eskimo og er heklet på heklenål nr 7. Noen ganger føler jeg meg effektiv. Mønsteret finnes her og det er Guro som har laget mønster. Hun har bloggen m.i.l.c.h. shaum. Det er verdens beste tøfler og jeg har heklet enormt masse av disse. Nå holder jeg på med to par til i skrivende stund.

Sjal måtte hun også ha, og dette er et gammelt mønster fra en strikkebok jeg har liggende. Det gikk med ca 200 g. Falk og er strikket på 5 mm pinner.
Det er deilig at det er litt igjen av helgen. Unger og mann skal på ski, så skal vi på middag til mamma og pappa i kveld. Det blir deilig!
God søndag!

fredag, januar 22, 2010

Hermegåsa


Denne har jeg bare kopiert fra Chocolatehead. Både farge og mønster. Bildet er tatt av min 4-åring, så det ble som det ble - og magen er som den er. Uansett er jeg utrolig fornøyd og går med denne nesten hver dag. Mønster fra Strikk til nøstebarn: Kragejakke til voksne. Garn er fra Nøstebarn innkjøpt på en Oslotur. Det gikk med ca 250 g på pinner nr. 3,5

torsdag, januar 21, 2010

Nytt år

Godt nytt år!
Det har vært stille med bloggingen. Det skyldes skrantende helse som gjør at det ikke er spesielt godt å sitte foran en datamaskin. Det er heller ikke særlig god plass på magen der maskinen tidligere ble plassert. Det er nesten 2 mnd. igjen til knøttet har meldt sin ankomst, men bekkenløsning har gjort at jeg er lenket til en halvveis liggende stilling for det meste. Men - den som venter på noe godt... Dessuten kan jeg strikke i den stillingen og det hjelper med å få tiden til å gå.

Litt babystrikk har det blitt:
Dette er oppskriften til Zimmermanns February baby sweater, men jeg har erstattet hullmønsteret med et annet. Det er ikke min ide. Jeg har sett denne versjonen på en annen sin blogg - innbiller meg at det var Thorvalda. Hver gang jeg strikker denne jakken blir det for mange knapper, men jeg glemmer det mellom hver gang :( Neste gang........ Grønnfargen kommer ikke til sin rett, men jeg skal snart blogge jakken jeg strikket til meg selv i samme farge, da med bedre fotolys. Garn er rester etter jakken til meg selv, 2-tråds fra Nøstebarn. I samme restegarn har jeg strikket en babytrøye fra "Strikk til nøstebarn"Denne jakken begynte jeg på for lenge siden. Det er mønster og garn fra DK Design Club - og jeg ble veldig fornøyd med den. Ser at jeg er litt på grønt for tiden.

Et nyttårsforsett er hyppigere innlegg i 2010. Samt MASSE mosjon etter fødselen. En blir litt ekstra hvalross når en ikke kan bevege seg i det hele tatt.