onsdag, oktober 13, 2010

Litt interiør

Det går stadig fremover.  Vi er endelig ferdig med å få opp litt tapet på noen skapdører som vi ha snakket om i 2 år :) Bildene er tatt på en litt tung regnværsdag. Men jeg tror jeg liker det. Jeg fant aldri den ultimate tapeten....




Det begynner å bli som det skal. Klarer likevel ikke la være å tenke på hvor mye "fritid" vi hadde da vi bodde i en liten leilighet :)

mandag, oktober 11, 2010

Høstferie

Vi har hatt en herlig høstferie. Kunne rett og slett ikke hatt mer hell med vær og føreforhold. Vi fikk låne svogers knallfine "hytte". Den er kjempestor, 3 bad og 5 soverom. Luksusferie kan man si :) 
Nye strikkeplagg ble brukt:
Pixie til Jensen strikket på et par timer på pinner nr 7 mm og Eskimo:


 Ny genser til meg selv i Smart-garn, strikket på pinner nr 3,5 mm. Enkelt raglanmønster som jeg fant opp underveis.



Votter og lue. Luen er en Felicity, strikket på pinner 5 mm og 7 mm, garn Alaska. Den er egentlig til meg, men må lånes ut i ny og ne. Vottene er strikket i Eskimo fra et Drops-hefte. Jeg begynte å felle for tidlig, så Ingrid fikk nye :)
Ingrid har også fått ny "skolegenser". Raglangenser fra et Smart-hefte med garn fra Sjøllingstad. Jeg ble så glad i denne fargekombinasjonen, men genseren ble litt stor og litt for vid. Men det ser ikke ut til å plage mottageren. Hun ble veldig fornøyd.
Da er det bare å lande.  Vaskemaskinen går for fullt :) 
Ha en finfin uke!