søndag, november 28, 2010

En fimlende følelse

Nye bukser til Jensen. Penemannen fikk en fimlende følelse, og jada - jeg husker fimlene på barnetv. Det er klart at inspirasjon kommer et steds fra. Jensen - og Tiga - er iallefall veldig fornøyde. De er brukt en del etter at de ble ferdig. Jeg er langt fra så flink til å blogge som jeg lovte :) Oppskrift er min egen. Garn er fra Sjølingstad. 

Vi var forresten på juleverksted og julemarked på Sjølingstad Ullvarefabrikk i går. Det var fantastisk fint, og julestemningen satt i kroppen så vi måtte bake pepperkakehus da vi kom hjem. Nå er det montert, stjernene oppe og adventsstaken klar til tenning av første lyset. Finfint når det blåser kald kuling ute!





Fortsatt fin adventskveld!

torsdag, november 25, 2010

Babysokker som sitter på foten

Joda, det trengs her i huset siden vi alltid kommer hjem med 1 stk sokk på beina. Men nå leter jeg jaggu meg etter den andre.
Oppskrift hos Ullent Eventyr.


Jeg har nettopp annonsert finnerlønn til den som klarer å spore opp den ene :) Det burde hjelpe.

mandag, november 08, 2010

Stor og liten


Det er altfor lenge siden siste innlegg. Det skyldes ikke mangel på strikking, men heller en overveldende irritasjon over treig maskin. Nå sitter jeg derimot med en splitter ny Mac foran meg og føler meg veldig veldig heldig!! Den er så fin! Over ser dere nok en nøstebarnvest til Jensemann. Den er strikket i finull på pinner 4,5mm. Jeg ble ferdig for litt over en uke siden, og han har bodd i den siden.
 Overskriften henviser på gensere! Jeg har strikket til meg og Jensemann. Nå kan vi fjonge oss med (nesten) samme gensere. Min er egen oppskrift, med utgangspunkt i rullegenseren i "Strikk til nøstebarn". Jens sin er Liselottes Latte Baby Sweater.  


Det ble så som så med bildene denne gangen. Det har nemlig vært mørkt i hele dag. Vinterens første snøfall kom også, om enn med bare en halv cm eller noen slikt som allerede nesten er borte. Men det er likevel nok til å skape fryd i heimen både blandt store og små. Den eldste var syk i dag og da var mellomste hjemme fra barnehagen i sympati.
Ha en finfin uke alle sammen! 

Det skal ikke bli like lenge til neste oppdatering herfra :)