mandag, mars 14, 2011

Koselig overraskelse

Lillegutt ble 1 år på lørdag. For en glad liten tass. Han fikk blant annet et lekekjøkken fra IKEA, og var ivrig med på monteringen, jf. bildet øverst. Jeg skjønner ikke at tiden kan gå så fort. Jeg henger ikke lenger med....
Så en knallkoselig overraskelse. Da jeg kom hjem fra jobben i dag var jeg ekstra sliten. Jeg hadde vært 9 timer på jobb, og for det meste i møter som bare avlet mer jobb. Jeg følte meg som en vridd vaskeklut da jeg endelig satte beina innenfor døra. Så ble jeg møtt av min entusiastiske datter som gledestrålende kunne fortelle meg at det hadde vært en dame der med blomst til meg - fordi hun fant inspirasjon på bloggen min. At det går an! Jeg ble så glad - og straks mer opplagt! Tusen takk til deg det gjelder! Det varmet veldig! Og gratulerer som nybakt bestemor!

Siste strikkenytt er halsen Mulburry inspired cowl neck scarf. Oppskrift er gratis og finnes her. Jeg har strikket denne før til gode venner, og det er en herlig hals. Jeg brukte et Rowans garn (som jeg ikke husker) i fargen Red Wine (selvom fargen egentlig er dyp rødlilla på en måte). Garnet var eksklusivt og godt - og det gikk med i underkant av 150 g på pinner 5 mm. Denne halsen er utrolig lett å strikke og ser veldig bra ut på (selvom jeg har vaskeklututseende med meg i kveld).




Jeg håper jeg neste gang skal blogge en kjempefin vest jeg strikker til meg selv. Det blir litt mindre strikketid enn jeg ønsker for tiden, men forhåpentligvis blir det roligere tider på jobb snart!
Finfin uke til alle som er innom!

søndag, mars 06, 2011

Vår - og fastelaven

 For en herlig dag! Vi har vært på tur til Odderøya i Kristiansand i strålende solskinn sammen med svoger, svigerinne og nieser - med masse påfølgende familiekos. Endelig er det sol og varmt, og bare denne snøen smelter så skal jeg ikke klage på noe :)
 Vårblomster står i potter og vaser i alle rom. Jeg handler masse løkblomster på IKEA. Det er nesten flaut hvor mye jeg på denne butikken - men den har vært så savnet at jeg må ta igjen litt.

 I år er første året ungene ikke har kommet hjem med fastelavensris. I år har det vært vinterferie og vi tok oss fri alle som en. Derfor fikk jeg lage et i år. Det ble et stort med masse pastellfargede fjær.


 Til tross for lysere og varmere dager, så er jeg forferdelig frossen om nettene. Likevel kan det ikke være for varmt for at jeg skal sove, men jeg klarer heller ikke sove hvis jeg er for kald på føttene. Så endelig har jeg fått strikket meg et omslag til varmeflaske. Kun rester av Eskimo, og mønster etter eget hode. Og den virker! Jeg sover mye bedre!

I kveld skal vi forhåpentligvis få bestilt hus i Danmark til sommeren. Det føles plutselig ikke så lenge til.