søndag, august 26, 2012

I bruk

Det er få ting som gjør en strikker (eller i dette tilfellet: Hekler) i bedre humør enn når det møsyommelige arbeidet blir tatt i bruk. Jeg heklet et sjal til svigerfars kjæreste da hun fylte 60 (ja, for det er hun utrolig nok). Masse knot og misforståelser gjorde at sjalet ikke ble overakt før i sommer (jeg satt til gjengjeld oppe noen halve netter for å gjøre det ferdig til selve dagen...... Så glemte både jeg og penemannen å sende herligheten). Vel, damen bor i Tyskland, og vi ser henne ikke så veldig ofte.
 Glad ble jeg da hun ankom helgens familiekonfirmasjon i - ja nettopp - sjalet. Og det var kaldt nok til at jeg til tider missunte henne nettopp det. Fine damen!
Sjalet har jeg heklet mange ganger før - dette i Drops Alpakka - heklenål 3. Mønsteret er et gammelt 70-tallsmønster som funker like fint i dag.

Så er helgen nok en gang på vei mot en endel. Jeg er altfor glad i helg. Og helgen går så altfor fort! Jeg går nesten inn i en mild depresjon hver søndag kveld. Men så er det fint å komme på jobb også - og fint å jobbe seg fram mot nok en helg :)

Måtte dere alle ha en finfin uke! 

søndag, august 05, 2012

Syoppdatering - fjonge bukser


Det går altfor lang tid mellom hver gang jeg trekker fram symaskina. Ingrid hadde ei venninne med hjemmesydde bukser og ville også ha. Gode kosebukser hun har brukt masse siden.

 Mønster og stoff fra Stoff og stil.
Da er ferien på hell. Jeg skal ha første dag på jobb i morgen, men begynner litt forsiktig siden det er noen søte små som ennå ikke er plassert på SFO eller skole :) Det skal bli fint å jobbe igjen. Jeg gleder meg rett og slett til høsten. Det er den ultimate årstiden for oss strikkere, og jeg skal strikke MASSE. Ha en finfin uke alle sammen!