søndag, april 21, 2013

Skappeljakken #2

Allerede en favoritt. Jeg bor rett og slett i denne. Skappeljakken #2 er like enkel som de andre oppskriftene, men litt mer omstendelig enn å bare strikke rettstrikk. Oppskriften finnes her.
 For første gang kjøpte jeg garn fra Stoff og stil: Et melert ullgarn og en tråd sort mohair. Deilig knallvarm genser. Litt lange armer ble det, men det er bare deilig å brette dem ned når det er kjølig på kveldene ;-)
 Skal sy i to trykknapper også etterhvert. Anbefales!
Finfin uke til dere alle!!

tirsdag, april 02, 2013

To neon or not to neon?

Jeg har stikket en jakke til Ingrid fra Heftet Sandnes Kashmir Alpakka (modell nr 4) i et ukjent ullgarn fra lageret. Brukte pinner 5,5 - og denne er raskere enn raskest. Strikkes fra toppen og ned. Det ble  litt mange knapper, men pytt pytt.
Så er spørsmålet da om jeg skal hekle en rad fastmasker med neonrosa rundt kantene. Jeg klarer rett og slett ikke bestemme meg. Den er fin som den er, men blir nok kanskje hakket kulere med litt neon på?

Påsken er over for denne gang. Her er det planleggingsdag i barnehagen og jeg må ta unna tonn med klesvask som har hopet seg opp gjennom den deilig ferieuke. Innimellom lek og vasking har jeg bare siste del av siste arm på Skappeljakken #2. Gleder meg - den ser ut til å bli finfin!!