onsdag, mai 31, 2006

Bilder fra svigerinnen min av ting jeg har laget

Det er jo slik med meg at jeg gir bort det meste og jeg får jo aldri tatt bilder først. Nå har min supre svigerinne tatt bilder av hjemmelagde gaver fra meg og sendt så jeg kan legge dem ut her.

Min skjønne nevø i lue og hals fra Dalebarn. Han er tre år og litt av en tøffing. Om en måneds tid blir han storebror til ei lita tulle.

Så har jeg heklet et Nunnun-sjal i lungfarget PT2 til min svigerinne


Jeg har også heklet et sort Rosenborg-sjal og strikket og tovet en veske:


Så fikk hun et skjerf som jeg strikket i blått mohair-garn og heklet blomster på. Det er virkelig mykt og varmt. Jeg har stikket to slike til meg selv også. Jeg bruker ikke oppskrift - starter i bunnen med tre masker, også strikker jeg rillestrikk og øker en maske på hver ende til det er stort nok.


Til sjalet lagde jeg et matchende smykke.

Så har jeg heklet en lue i brunt eskimo, med rosa picot-kant og blomster.


Så må jeg bare vise et bilde til av min kule nevø. Han er blitt skikkelig stor og flink til å sykle. Godt å se at mamma og pappa er påpasselig med hjelmen :)


Stor klem fra tante!

4 kommentarer:

dengodefeen sa...

Så nydelege ting du har laga til dei! Herleg nevø!!

Annettes Hobbyblogg sa...

Du er kjempeflink du! Jeg har også glemt å ta bilder av mye jeg har laget, men da er det flott at mottakerne tenker på det og sender deg bilder. Skjønner at hun setter pris på det du har gitt dem!!!

Anonym sa...

Liten hilsen fra den heldige svigerinne som titt og ofte blir eier av små lekre hjemmelagde plagg. Det blir satt stor pris på;-) Smugtitter i beundring på de ulike tingene dere lager - sukk, den som kunne ha slike evner!

Ida-Lina sa...

Kjempe flotte ting du laget, hva har du brukt for mønster på den hekklede luen?