fredag, september 21, 2007

Ai ai Kæpt'en

Først får jeg først unnskylde for eventuelle skrivefeil i dette innlegget. Jeg har operert det ene øyet og ser perfekt på ett, men ikke på det andre - og da ser jeg litt sånn dobbelt på PC og når jeg leser. For øvrig en facinerende opplevelse. 10 minutter under en laser og synet er perfekt etter 12 timer. Det er godt med framskrittet på noen områder, ja.

Jeg må vise frem et teppe jeg har heklet til min beste kompis sin sønn. Veldig søt liten tass! Det gikk med 600 g Smartgarn på heklenål nummer 4.
Farfar har "strikket" (han har en dame som strikker for ham, altså:)) til min sønn. Sistnevnte er en svært stor fan av Kaptein Sabeltann. I sommer fikk han kostymet - og har hatt det på seg hver ettermiddag siden det. Nå har han fått et avløserplagg - mer egnet til høsten og den påfølgende vinteren. Full klaff, får en si. Genseren er blitt en favoritt.

Det er deilig med helg. I kveld har jeg stekt opp en haug med kjøttkaker og lagt dem i brun saus, og bakt en deilig eplekake. Så er middagen for i morgen ferdig og vi tar turen for å besøke mannens mormor. Neste uke begynner pakkingen for alvor. Vi vender nesa sørover neste helg.

God helg!

6 kommentarer:

Annettenett sa...

Fint babyteppe du har laget!
Og en skikkelig tøff Sabeltanngutt, Annika min har bare en Sabeltann-paraply foreløpig, men den blir brukt for det den er verdt:-))) Uansett vær!
Klart jeg kan lage flere smekker, bare send meg en mail: annette.tjelle@nessetpost.no
Har ikke mailadressen din lenger pga ny pc. Ha en fortsatt fin helg da!

lises sa...

Den genseren må jo være helt topp for en liten fan. Fint babyteppe.

Hobbyhuset-Merete sa...

åhh..for ein herleg liten sabeltann-gut :o) tenker det vart stas med sabeltanngenser, ja! Herleg babypledd du har hekla..fint med ruter!

Krabat sa...

Tøff gutt! God bedring og lykke til med flyttingen!

Anonym sa...

Takk for hyggelig hilsen i bloggen min :)
Stilig teppe, likte det veldig godt, heldig liten baby! Og han var jammen heldig han med Kaptein Sabeltann genser òg ;D
Ha ei fortsatt fin veke!

Anonym sa...

Hei igjen, Lene.
Sjølvsagt må du berre linke til meg, kjem nok til å linke tilbake òg(seinare når fingrane mine ikkje er så kalde av å blogge i bilen) ;)

Ha ei fin helg!!