søndag, januar 04, 2009

Snart over....

Siste dag fri :( Jeg som skulle ha så lang juleferie i år. Jeg hadde jobbet mye og hadde masse avspasering å ta av. Nå er det siste fridagen, og det føles ikke som mer enn en litt lang helg. Det er rart hvor utrolig fort fridagene går i forhold til jobbedagene. Det har vært deilig. Og jeg kunne gjerne hatt 14 dager til.
Snart er det på tide å fjerne alt dette. Litt trist. Jeg er utrolig glad i julepynt.
Det har vært fullt av unger i huset disse dagene. Det er fint å bo et sted med mange barn og der det er såpass trygt og bilfritt at de kan leke ute uten at man trenger å henge med hele tiden. To eksmplarer av årets blånisselueproduksjon.Jeg har hatt noen fine timer i strikkekroken min. Sitter og ser utovere på unger som leker, katter som jakter og skjærer som erter katter. Det er så fint å ha stor hage. Begynte i går på en jakke fra "Feminin strikk". Etter vrangborden på bakstykket møtte jeg problemer. Selv om bakstykket har det absolutt enkleste mønsteret. Det er sånn at jeg vurderer å gå på strikkekafe i morgen for første gang. Der er det sikkert noen som kan hjelpe.
Jeg er ferdig med et par sokker til meg selv. Det er utrolig kjedelig å strikke, men det finnes ikke noe bedre å ha på beina. Etter å ha trålet Ravelry en periode nå, ser jeg at sokker ikke bare er sokker. Det finnes utrolig mye flotte mønstre. Jeg må gjøre noe med det. Disse er typiske lodder. I dag snør det litt. Det hadde vært så fint om det kunne legge seg. Det er aldri ski på beina lenger etter at vi flyttet til Sørlandet. Ungene savner det masse. Da gjenstår bare å ruste seg for morgendagen og nytt jobbår. En lang tur i snøværet og så god middag burde gjøre susen.

11 kommentarer:

FrkSnupp sa...

Så koselig dere har det, den strikkekroken så fantastisk ut....kos deg på nyåret, her er jula ryddet vekk =)

chocolatehead sa...

Godt Nytt År!

Kjenner meg sååå igjen i dette med ferier som bare forsvinner...sukk..Hvor ble de to siste ukene av?!

Må si jeg misunner deg strikkekroken din, så herlig det må være å sitte der! Leker med tanken på både leilighet (med strikkekrok/hobbyrom) og hundekjøp i 2009. Vi får se hva som skjer :)

Lykke til med arbeidsdagen i morgen:)

Anonym sa...

Kjempekule sokker! Misunner deg litt den strikkekroken altså.. :)

我爱斗地主 sa...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!

Bjørk sa...

Så kule sokker! Og så vakre barn :)

Haust sa...

For ein herleg strikkekrok du har! Og sokkane vart knallfine!

Ynskjer deg eit godt nytt år! :)

Thorvalda sa...

Må være litt vemodig å starte på jobb igjen. For meg som er i perm merkes det jo ikke, men begynner i 40% i mars.. det blir passe for meg tenker jeg.
Fine sokker du strikket! jeg har også strikket sokker i det siste, masse fine oppskrifter på ravelry. skal legge ut noen bilder etterhvert.
Og takk for julekort, det var veldig hyggelig! Et av mine nyttårsforsetter er å bli flinkere til å skrive julekort. Potensialet er enormt, ettersom jeg skrev 0 i fjor.
GODT NYTT ÅR:)

borghild sa...

Så utrolig kule farger på sokkene dine, rart hva noen striper kan gjøre!:-)
Gikk du på strikkekafé eller? Har sett det i avisen av og til, men tenkt at der er det jo bare gamle damer??? (Sikkert ikke, men...)
Ellers så strikkekroken din fantastisk ut, utsikten er jo bare herlig, og underholdningen er jo en bonus:-)
Her ble jeg akkurat ferdig med en babyjakke i kveld, nå gjenstår bare monteringen, det er jo vanligvis den som tar lengst tid, blæh...
Ha en fortsatt fin helg! Klem B:-)

Katrine sa...

Å så koselig med strikkekrok! Den var fin altså.
Godt nytt år til deg PeneLene!
:)

Pene Lene sa...

Bogrhild: Jeg turte ikke. Trenger å manne meg opp litt til før jeg gjør det. Du da? Har du tenkt deg der, eller?

Kathrine: Godt nytt år! Fremdeles i Trøndelag?

nylon fishing net sa...

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!
Special Net