søndag, februar 08, 2009

Fine kusiner

Jeg har fått dilla på disse halsene - se oppskrift nedenfor. Her er det to fine kusiner som har fått hver sin. La opp 15 masker med Eskimo og festet på perlemorsknapp til slutt.Det er snø på Sørlandet. Endelig. Så det ble lang skitur med knallblå himmel og godt feste. Hagen blir så annerledes når den er dekket av snø. Heldiggrisen meg fikk også en hortensia på morsdagen av mannen - og sjekk dette søte kortet fra niesen min :) Ønsker alle en fin uke!

6 kommentarer:

Eva sa...

Og fin uke til deg også! Håper formen din er stigende :) Det er så godt å ha fått pcn i hus igjen, er skikkelig på etterskudd med å sjekke blogger....Mye fint du har laget siden sist! Og så må jeg si at du har skikkelig god smak når det gjelder lyslykter også! For sånn lykt du har i trappa di har jeg i trappa mi også + en hengende over kjøkkenbordet.
Helt enig med deg: veldig fine kusiner i veldig fine halser! :)

Hobbygåsa sa...

Nydelige kusiner i flotte halser! Så koselig med litt snø da. Vi har over meteren, men det skal jo være slik der jeg bor hehe. Sikkert mye festligere når det ikke kommer i bøtter og lass. Ha en fin uke!

one K sa...

Flotte jenter og flotte halser. Kos dere med skiføre og flott vær :-)

Merete sa...

Så flotte halsar du har strikka, og jentene er jo supersøte :)
skjønt kort du har fått av niesa di og..kjekt når ei set pris på det ein lagar til dei!
Ha ein fin onsdag :)

chocolatehead sa...

Fine halser, og søte jenter :)

Her er det skikkelig vinter, koser oss ute med aking og snøballkrig hver dag på jobb. Sånt blir jeg i godt humør av :)

chocolatehead sa...

Jeg jobber nok med barn ja, 3-6åringer nærmere bestemt. Kjempeherlig jobb, og så er en god del av de ansatte på min alder +/-, så vi er litt..barnslige, hihi :))