mandag, november 23, 2009

Babytøfler til Eva og 7årsbursdag
Jeg tror jeg har satt norgesrekord i teig montering. Disse babysokkene lå ferdigstrikket i god tid før lille Evas ankomst i august. De gikk i posten på fredag. Men - de passer nok en stund ennå. Bare de kommer fram før hun skal på tur til Amerika.
Den eldste lille tuppa er allerede blitt 7 år. Det ble behøring feiret med 12 gale jenter (og lille Jonas på 4ogethalvt) på fredagen og nærmeste familie på søndagen. Disse teller ikke mindre enn 18 stykker, så det tar en dag å lage middag, dessert og kaker til en sånn gjeng. I tillegg har jeg en bror m/fam i Trondheim og mannen en bror m/fam i Oslo. Med disse hadde det blitt 27.

Begge ungene har vært syke så det har blitt litt strikking i det siste. Elin kan glede seg til votter som var bursdagspresang i august (den som venter på noe godt). Mannen har fått sin Koolhaas som jeg begynte på i fjor. Oppdatering med bilder følger om ikke så lenge! Jeg har allerede inntatt formen til en hval til tross for at jeg bare er litt over halvveis i svangerskapet. Bekkenløsning gjør at jeg ikke får forbrent en eneste kalori utover det som går med på å holde strikkepinner eller fjernkontroll :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Søte babysokker!! Og gratulerer med veslesnuppa :D
7 år er akkurat passe ;)

lise sa...

For noen superskjønne babysokker!

Herlig med rosa glasur på kaken - gratulerer med overstått.

Anonym sa...

Så fin blogg du har!! Har bladd litt tilbake, Utrolig mye fint - og babytøflene var ordentlig søte. Har lagt deg til som følger :-)

Og lykke til med den voksende magen :-)

Eva sa...

Gratulere på etterskudd med 7-åring i huset! Jonas er jammen tøff som ble med på en jentebursdag ;) husker en av mine bursdager på barneskolen hvor den ene gutten som ble bedt sto på utsiden og ikke ville inn til alle jentene...
Det må forresten være deilig med stor nok plass til å samle alle rundt et stort bord når det er bursdag ol.. her i kottet vårt tar en feiring gjerne 3 kvelder om alle skal få vært med.
Håper bekkenløsingen ikke plager deg altfor mye! Jeg er ihverfall sikker på at du er en fin "hval" ;)

one K sa...

Herlige babysokker, og 7 er en fantastisk alder. Min mellomste ble 7 på sensommeren, og han er blitt stor... :-)

Bekkenløsing er ikke gøy, føler med deg, har selv hatt det i alle svangerskapene. Håper det bedrer seg etter at "sneipen" er ute.. Ha en flott uke!

FrkSnupp sa...

Hei, søte sokker! Beklager jeg ikke har fått svart deg før. Jeg kommer ikke hjem før siste uka før jul, har lagt inn en tråd i Ravelrygruppa =)