tirsdag, februar 17, 2009

Bestillerkompetanse

Hun er blitt stor, snella i huset. Hun kom hjem og ville ha en Eva-lue. Men sånn lang bak. Sånn som de kule kidsa har. Hun får det jo alltid som hun vil. Strikket i en tråd Alpakka og en tråd Smart. Mønster laget av Eva. Den henger mer i bruk, altså. Her er den helt fersk.
Jeg er nesten ferdig med rilleteppet. Det er blitt stort. Nesten 1,5 m bredt og snart over 2 m langt. Nå er hodepinen hvilken kontrastfarge jeg skal bruke rundt. Orange? Isblågrønn? Lilla?

søndag, februar 08, 2009

Fine kusiner

Jeg har fått dilla på disse halsene - se oppskrift nedenfor. Her er det to fine kusiner som har fått hver sin. La opp 15 masker med Eskimo og festet på perlemorsknapp til slutt.Det er snø på Sørlandet. Endelig. Så det ble lang skitur med knallblå himmel og godt feste. Hagen blir så annerledes når den er dekket av snø. Heldiggrisen meg fikk også en hortensia på morsdagen av mannen - og sjekk dette søte kortet fra niesen min :) Ønsker alle en fin uke!

torsdag, februar 05, 2009

Blå

Det er en stund siden siste oppdatering herfra. Jeg har hatt bedre stunder, men nå ser tilværelsen lysere ut. Det er masse på pinnene, men mye som ikke er ferdig. Så blir det kanskje litt flere bloggposter framover.
Jeg har nå fått strikket meg en ny Blueberry hat, heklet et nytt Rosenborgsjal
og strikket meg en hals etter oppskriften fra Insaknitty. Herlig varm sak som var gjort unna på et par episoder N.C I S.
Så har jeg vært så heldig å få en reward fra Månestråle, Chockolatehead og Lena. Tusen takk!!! Jeg er jo veldig treig så jeg ser at alle som jeg ville gitt den til - inkludert de jeg har fått den fra siden disse er på topp 5 lista - allerede har fått den.

Det er torsdag kveld! Det betyr at det bare er 1 dag igjen til helg. Og da er det lov å si:

God helg alle sammen!