mandag, juni 22, 2009

Bilderush

Det tar sin tid her i gården. Det gjelder det meste egentlig. Det er deilige dager, nå og det fordrer ikke til alt det som skal gjøres. Iallefall ikke blogging. Så nå blir det en liten aktivitetskavalkade. For jeg gjør noe, ja - selv om det ikke alltid virker sånn.
Hipp hurra for min lille niese som fylte 3 på lørdag. Hun fikk et strikkesett - oppskrift fra "Strikk til nøstebarn". En liten ekstra beskjed til mamma'n: Kan ikke vaskes på 40 grader :)
Det er veldig "off season", men snuppa har likevel fått sin versjon av "Bellas Mittens". Disse er designet ut fra de Bella hadde på seg i filmen "Twilight" av Subliminalrabbit. Jeg er jo særdeles svak for vampyrer, og måtte le da jeg satt her forleden og hørte på P3-morgen der programlederen sa at det verste hun hadde gjort mot kjæresten sin var å ta ham med på Twilight. Jeg kjente meg godt igjen. Ikke nok med at vi var de eneste over 14 (og vi er en del over 14), men han var den eneste mannlige publikumer. Han var ikke spesielt blid i etterkant. Jeg fikk filmen på dvd til bursdagen. Joda - jeg tar hintet :)
Jeg har funnet frem hammer og spiker! Etter en av vinterstormene gikk vi på tur på Flekkerøya utenfor Kristiansand for å sanke drivved. Nå er det gått om lag et halvt år, men endelig fikk jeg plantet to arkitektens trøst og snekret opp mitt drivvedklatestativ som jeg har tenkt på så lenge. Det ble veldig fint - og finere blir det når plantene vokser til.
I det siste har det vært et fantastisk vær. Sådan har jeg tilbragt kvelden (etter malingen og snekringen må vite) - et glass deilig kald hvitvin og Elisas Nest Tote som er å finne på The Purl Bee.
Til slutt den yngste i familien: hun elsker være ute med oss og kose seg på ettermiddagene. Herlige lille sosiale Tiga :)

Da venter HOVE-festivalen denne uka (etter jobb, altså) - så er det rett på ferie neste uke. De enste planene som er klare er strikkeplanene :)

Fin fin uke til alle som er innom denne vårslappe bloggen!