mandag, juni 22, 2009

Bilderush

Det tar sin tid her i gården. Det gjelder det meste egentlig. Det er deilige dager, nå og det fordrer ikke til alt det som skal gjøres. Iallefall ikke blogging. Så nå blir det en liten aktivitetskavalkade. For jeg gjør noe, ja - selv om det ikke alltid virker sånn.
Hipp hurra for min lille niese som fylte 3 på lørdag. Hun fikk et strikkesett - oppskrift fra "Strikk til nøstebarn". En liten ekstra beskjed til mamma'n: Kan ikke vaskes på 40 grader :)
Det er veldig "off season", men snuppa har likevel fått sin versjon av "Bellas Mittens". Disse er designet ut fra de Bella hadde på seg i filmen "Twilight" av Subliminalrabbit. Jeg er jo særdeles svak for vampyrer, og måtte le da jeg satt her forleden og hørte på P3-morgen der programlederen sa at det verste hun hadde gjort mot kjæresten sin var å ta ham med på Twilight. Jeg kjente meg godt igjen. Ikke nok med at vi var de eneste over 14 (og vi er en del over 14), men han var den eneste mannlige publikumer. Han var ikke spesielt blid i etterkant. Jeg fikk filmen på dvd til bursdagen. Joda - jeg tar hintet :)
Jeg har funnet frem hammer og spiker! Etter en av vinterstormene gikk vi på tur på Flekkerøya utenfor Kristiansand for å sanke drivved. Nå er det gått om lag et halvt år, men endelig fikk jeg plantet to arkitektens trøst og snekret opp mitt drivvedklatestativ som jeg har tenkt på så lenge. Det ble veldig fint - og finere blir det når plantene vokser til.
I det siste har det vært et fantastisk vær. Sådan har jeg tilbragt kvelden (etter malingen og snekringen må vite) - et glass deilig kald hvitvin og Elisas Nest Tote som er å finne på The Purl Bee.
Til slutt den yngste i familien: hun elsker være ute med oss og kose seg på ettermiddagene. Herlige lille sosiale Tiga :)

Da venter HOVE-festivalen denne uka (etter jobb, altså) - så er det rett på ferie neste uke. De enste planene som er klare er strikkeplanene :)

Fin fin uke til alle som er innom denne vårslappe bloggen!

5 kommentarer:

borghild sa...

Så mye fint du har strikket! Har forresten savnet innleggene dine:-)
Kul idè til klatrestativ for plantene også, litt mer 'naturlig' enn de i plast:-)
Skapet ble gult - skikkelig gult, og jeg er storfornøyd:-) Har jo en del maling igjen, så jeg funderer på om det er andre ting som kan bli gule også...
Ha en super helg, og kos deg på Hove! Klem B:-)

Eva sa...

Finfine ting og skikkelig finfint planteklatresstativ! Og jeg kommer til å smile lenge av kinohistorien :)Har ikke sett filmen ennå, for jeg har boka liggende og må få lest den først. Håper du har hatt det supert på Hove! Og det hadde vært superdupert med en tur neste sommer!Veldig fint å ha et sted å bo :) I år prøver jeg å få med meg J på Slottsfjellsfestivalen for å se husets nye helter Gojira, spørs hvordan det går, for han var ikke så veldig entusiastisk da jeg spurte. Merkelige disse fjortisene...eller kanskje det bare er flaut og teit å dra på konsert med mora si... ;)

Eva sa...

Litt rask jeg: Håper du finner igjen det forsvunne strikketøyet!

Linda sa...

så flott det klatrestativet var! skikkelig god ide å lage det av drivved!!!

one K sa...

For et herlig driv ved blomsterstøtte/plantestativ!! Digger det. Veldig rart det derre, alle andre finner flotte driv ved, enten de er på fjellet eller ved sjøen, jeg finner aldri noe slik jeg... Kanksje om jeg begynte å se i bakken ville jeg funnet noe.. *ler*
Settet var nydelig, og perfekt for en kald høst dag. Der satt du meg på tanken om at jeg kanskje skal bli litt i forkant og ikke alltid i etterkant. På tide å lage noe til snuppene og duppen her hjemme.

Ha en flott uke!!