onsdag, november 25, 2009

Lykken er......


...... å være hundevakt.

Blånisser er ut


Men lilla, rosa og turkis er inn. Iallefall for mine unger. Oppskriftene fra Blånisseheftet gir verdens beste tovavotter. De holder på varmen uansett. I år fikk de velge farger selv. Bortsett fra lua. Fargen valgte jeg. Den skal til Ingrid, mens Jonas arver fjorårets blånisselue.
Det er et herk å ta bilder om dagen. Det er mørkt hele tiden, så dere får bære over med dårlige bilder. Alt må presses inn i vinduskarmen for å få riktig lys til å få fram fargene.
Nå mangler bare kulda. Det er søren meg ikke en eneste minusgrad i sikte her i sør. Bare litervis med regn og en gradestokk som ligger rundt 10 pluss. Vi klarer likevel å gire oss opp til jul med amaryllis og svibler i massevis!!

mandag, november 23, 2009

Babytøfler til Eva og 7årsbursdag




Jeg tror jeg har satt norgesrekord i teig montering. Disse babysokkene lå ferdigstrikket i god tid før lille Evas ankomst i august. De gikk i posten på fredag. Men - de passer nok en stund ennå. Bare de kommer fram før hun skal på tur til Amerika.
Den eldste lille tuppa er allerede blitt 7 år. Det ble behøring feiret med 12 gale jenter (og lille Jonas på 4ogethalvt) på fredagen og nærmeste familie på søndagen. Disse teller ikke mindre enn 18 stykker, så det tar en dag å lage middag, dessert og kaker til en sånn gjeng. I tillegg har jeg en bror m/fam i Trondheim og mannen en bror m/fam i Oslo. Med disse hadde det blitt 27.

Begge ungene har vært syke så det har blitt litt strikking i det siste. Elin kan glede seg til votter som var bursdagspresang i august (den som venter på noe godt). Mannen har fått sin Koolhaas som jeg begynte på i fjor. Oppdatering med bilder følger om ikke så lenge! Jeg har allerede inntatt formen til en hval til tross for at jeg bare er litt over halvveis i svangerskapet. Bekkenløsning gjør at jeg ikke får forbrent en eneste kalori utover det som går med på å holde strikkepinner eller fjernkontroll :)