søndag, mai 30, 2010

Støvfri symaskin

Symaskina har ikke vært fremme siden vi flyttet. Det begynner å bli noen år siden. Men så kom pappa og lurte om jeg kunne legge opp en arbeidsdress. Dermed er støvet borte fra maskina - forhåpentligvis for en god stund. Bildet over viser et dynetrekk jeg har sydd til den lille dynen Jens bruker i vognen. Det ble et hastverksbilde, men mønsteret på stoffet er så fint. Små elefanter.
Jeg fikk også sydd et nytt dynetrekk til dynen Jens bruker i sengen. Jeg brukte to forskjellige stoffer. Jeg elsker det med flodhester(?) på. Det kjøpte jeg da Jonas var baby, men fikk ikke gjort så mye utav det.
Det har vært litt bursdager i det siste, så jeg har sydd gaveposer etter oppskrift fra Pickles. Dessverre ble det ikke tatt bilde først. Som vanlig.
Søndag regnet det. Det var faktisk deilig. Vi fikk likevel gått en tur og der fant jeg yndlingsblomsten min. Jeg kunne tenne stearinlys og lage kakao.

Ungene lagde kunstutstilling. Jeg synes absolutt de har teken.

Lille Jens fikk ikke være med. Men han koser seg like gjerne på et voksenfang. Han er utrolig blid, vokser masse og til større og større glede for alle i familien. Jeg hadde virkelig glemt hvor koselig det er med baby

Ha en finfin uke! Her er huset fullt av jenter. Det er streik på skolen, og noen er ikke så veldig lei seg for det. Jeg planlegger hjemmeundervisning :)

8 kommentarer:

borghild sa...

God formiddag!!
Fiine dynetrekk du har laget! Jeg har det samme oransje stoffet liggende, og hadde også tenkt å sy dynetrekk av det, men av og til så blir det med planene, og stoffet ligger fortsatt på samme plass;)
Trekket i rødt og lyseblått er forøvrig knallfint, jeg digger den fargekombinasjonen!
Her skal jeg bruke fridagen på å sy, og forhåpentligvis slikke litt sol:) Så får du kose deg med hjemmeundervisningen;) Klem B:)

Anonym sa...

Takk for hyggelig kommentar ang lua mi :-)

Det er fint for oss kreative strikkedamer og avveksle med litt søm innimellom.

Herlige dynetrekk - særlig likte jeg konseptet med to forskjellige stoff på inn- og ytterside :-)

Egentlig en herlig avveksling å se egensydd sengetøy, nå som så mange klipper opp gammelt sengetøy og syr så mye av det.

Ha en fin uke!

Hobbygåsa sa...

Så koselige bilder! I det første kan jeg føle søskenkjærligheten helt hit :-) Og du, det var råtøft dynetrekk - knall!

strikkedilla sa...

Flott dynetrekk, og masse koselig strikk i bloggen din. Veldig koselig blogg så kommer gjerne tilbake

Tora sa...

Lekre dynetrekk! De stoffene er utolig søte!

Fidus sa...

Sy, ja- det er et forsømt kapittel... Og emd Stoff of Stil en liten biltur unna, jeg burde egentlig skamme meg ( bittelitt). Ha en flott søndag!

Eva sa...

Har bare en ting å si: Fiiiiint! (til alt!) Nå fikk jeg lyst til å tilby mamma lagerplass hos meg for symaskinen hennes...

borghild sa...

Heia Penelene!
Jepp, mannen har laget mangopuré til å legge oppå panna cotta'en:) Har bare kjørt det i blenderen med litt sukkerlake (kan fort bli FOR søtt), men jeg tror kanskje favoritten er når det er jordbær + litt sukker på toppen. Godt uansett:) Klem B:)