tirsdag, februar 28, 2012

Mmmmm... Halser!

 I sommer kjøpte jeg et dyrt og fint garn fra Debbie Bliss - blanding av silke og merino. Jeg har ruget og ruget på dette garnet, strikket litt og rakket opp. Ingenting var på en måte verd garnet. Men så fant jeg ut at uansett var det bedre på, enn i garnskuffen - og da ble det dette mønsteret: Honey cowl

Det ble fantastisk deilig og en farge til å bli skikkelig glad i. Det loer litt, så mørke ulljakker er ikke god kombi :)

Med en gang jeg så oppskriften på GAP-tastic cowl visste jeg at jeg måtte strikke det - og opptil flere. To er allerede gitt bort - et har jeg beholdt selv. Strikket i Andes - jeg tror det gikk med omtrent 3 nøster og jeg brukte pinner 9 mm.
Dere får bare holde ut med litt uredigerte bilder.
Blogging går i perioder, og jeg har hatt en skikkelig tørke i det siste. Det er for det meste ungene som tar all fritid, og når jeg får rompa nedpå utpå kveldingen, så har det klirret i pinner, fremfor sitting foran PCn. Jeg surfer innom dere alle, men har vært lite flink til å legge igjen kommentarer.  Men nå  har jeg fått litt lyst tilbake! I går var det VÅR - jeg var hjemme med alle 3 små (vinterferie), og selvom de alle hadde feber MÅTTE vi ut og teste sparkesykler og spise is. Da kommer også maletrang og strikketrang og ommøbleringstrang for fullt :)

Ha en finfin uke alle bloggvenner!

5 kommentarer:

Siren sa...

Så utrolig fine halser! Det er bare et must altså. Kjenner meg godt igjen i tørketid - de kommer og går:) Godt å ha deg tilbake!:)PS. Har sett de kulene som en setter gryter på også. Knallfine! Men har hørt at de er litt upraktiske, og ruller litt for mye...? Klem:)

PeneLene sa...

Auda, Siren - har akkurat kjøpt trekuler - vel, jeg får teste. Rakk nemlig ikke innom søstrene grene i dag :(

Hilde sa...

Flotte halser. Cowlen har jeg strikket men gitt bort, så den har jeg lyst til å strikke igjen. Må bare få unna ørten andre prosjekter først. ;)
Koselig at det blir tid til blogging også.

PeneLene sa...

Hilde: jeg skulle kreditert deg, for det var ditt cowl jeg ble inspirert av :)

SynnePynne sa...

Kjempe fine halser, har lenge hatt planer om å strikke meg en hals, men kjem liksom aldri så langt. Ender allid opp med små plagg til jentene mine :-)

Ha en fin dag!