fredag, mai 25, 2012

Varmt.....

Igjen må jeg bare beklage bildekvaliteten. Nok en liten barselgave ble foreviget på pulten rett før den byttet hender. Da er det mobilen som må til pers igjen. Jeg glemmer ALLTID å ta bilder av de strikkeplaggene jeg gir bort.  Velvel - luen er iallefall enkel babylue fra Strikk til nøstebarn. Jeg blir aldri lei av denne. Strikket på pinner 3,0 mm i Drops Alpaca.


 Det er utrolig varmt på Sørlandet for tiden. Fullstendig sommer! Helt fantastisk - og det beste er at de har meldt dette været hele pinsehelgen. Det skal bli deilig. Kanskje til og med litt farge på skrotten :)
Jeg har hatt bursdag i dag og siden jeg også har verdens snilleste venninne, så ble den feiret på behørig vis. Hun disker med middag og kake og sitt fantastiske hjem. Eneste problem er at ungene ikke vil bli med oss hjem igjen :)
Ha en finfin pinsehelg alle bloggvenner!

7 kommentarer:

Hege sa...

Gratulerer med dagen!

Eva sa...

Gratulerer her også! :)
Finfin lue! Og finfin pinse til dere! :)

MARİFETANE (Elif Hatice) sa...

merhaba çok güzel şapka elinize sağlık

Guro sa...

Gratulerer med overstått!
Nydelig lita lue Ü
Jeg tilbrakte noen dager i oslo i helga. Skal si det var et klimasjokk å komme tilbake... Det er faktisk hvitt på bakken i skrivende øyeblikk... Det har snødd til og fra hele dagen! Er det virkelig snart juni?

Penelene sa...

Uff, Guro - ikke bra med snø i slutten av mai. Det burde vært forbudt.

Penelene sa...

Takk for gratulasjoner folkens :)

Blåbærlina sa...

å, så fin, veldig bra fargekombinasjon!
;o)