søndag, juni 17, 2012

Bestefarsgenser

 Det er sjelden strikk til den mellomste - av en eller annen grunn. Egentlig var det her jeg burde legge inn støtet, siden det er en som kommer til å arve det hele om noen få år. Nå var det imidlertid mye korte ermer ute å gikk på podens strikkegensere - og det ser ikke ut som om ullsesongen er over på lang tid ennå.
 Vi klarer å tvinge frem et naturlig smil også - ikke verst. Selvom han faktisk ble overlykkelig for genseren. Det er ikke verst.
 Mønsteret er bestefarsgenser fra Strikk til Nøstebarn av Katrine Gregersen. Strikket på pinner 3 mm. Det gikk med litt over 200 g av 2-trådsgarnet fra Sjølingstad Uldvarefabrikk. Siden jeg bare kjøpte 200 g av denne fargen, fikk jeg et øyeblikk panikk. Men - damen har vært på Sjølingstad utallige ganger tidligere - så det var ikke måte på hvor mange rester jeg fant i samme garn for å fullføre genseren.



Finfin uke alle bloggvenner! Sommerferien nærmer seg med stormskritt. Min eneste bekymring er å finne det perfekte feriestrikketøyet.....

7 kommentarer:

Anonym sa...

Han har all grunn til å være veldig fornøyd med denne genseren. Den var kjempefin - den perfekte genseren til kjølige sommerkvelder i nydelig lyseblå.

Jeg er også i tvil om hva sommerstrikketøyet skal være, ja - gi endelig tips hvis du finner på noe lurt :-)

Blåbærlina sa...

Helt nydelig bestefartrøye!!!
Kjempefint til ham og så bra at han ble så fornøyd selv! Dobbel glede :O)
Lykke til med feriestrikketøyet - (her tror jeg det blir litt småstrikk evt hårband + hekle flere blomster i bomullsgarn + hekle shorts kanskje.....)
Ønsker deg fine sommerdager! :O)
Nina

Synnøve sa...

For en nydelig bestefarstrøye!! Fargen passet ham perfekt, knappene var helskjønne og alt var bare full klaff! Skjønner godt at han var overlykkelig :)

Guro sa...

Nydelig genser! Fargen var virkelig kledelig til kjekkasen! Bestefartrøya er i strikkekøen min også, liker så godt den enkle fine designen:)

Marion sa...

Nydelig genser! Faktisk eb av de tingene jeg ikke har strikket fra den boka. men det står på lista;-)

Eva sa...

Den genseren kledde han godt! :)
Jeg funderer også på feriestrikketøy....

Stine sa...

Denne genseren er så fin! Kjempe herlig farge :)