fredag, mai 25, 2012

Varmt.....

Igjen må jeg bare beklage bildekvaliteten. Nok en liten barselgave ble foreviget på pulten rett før den byttet hender. Da er det mobilen som må til pers igjen. Jeg glemmer ALLTID å ta bilder av de strikkeplaggene jeg gir bort.  Velvel - luen er iallefall enkel babylue fra Strikk til nøstebarn. Jeg blir aldri lei av denne. Strikket på pinner 3,0 mm i Drops Alpaca.


 Det er utrolig varmt på Sørlandet for tiden. Fullstendig sommer! Helt fantastisk - og det beste er at de har meldt dette været hele pinsehelgen. Det skal bli deilig. Kanskje til og med litt farge på skrotten :)
Jeg har hatt bursdag i dag og siden jeg også har verdens snilleste venninne, så ble den feiret på behørig vis. Hun disker med middag og kake og sitt fantastiske hjem. Eneste problem er at ungene ikke vil bli med oss hjem igjen :)
Ha en finfin pinsehelg alle bloggvenner!

fredag, mai 11, 2012

Babyer i fleng

 Det er rett og slett en babyboom i prosjektet jeg jobber i for tiden. Min favorittkollega hadde termin i går og jeg rakk å bli ferdig med Elisabeth Zimmermann sin February baby jacket - men i en mer maskulin versjon enn opprinnelig mønster. Beklager dårlige bilder, men jeg hadde ikke annet enn mobiltelefonen å ta bilder med i dag. Kameraet var ikke ladet opp - men når gaven skal av sted må man bare bruke det man har for å forevige plaggene :)

Jakken er strikket i 2 forskjellige farger Drops Alpakka på pinner 3 mm. Genial oppskrift, ingen montering, god passform og herlig mønster. Håper tassen som skal bruke den blir like fornøyd som meg, he, he.....
God helg, alle bloggvenner!!