lørdag, mars 08, 2014

FWSS - et par kopier til

Denne lua er blitt litt som m.i.l.c.h.schaum sine tøfler. Jeg har fått dilla. Jeg har ikke lenger tall på hvor mange av disse jeg har laget, men viser frem de to siste eksemplarene.
Denne er strikket i Drops Alpakka og det gikk med under et nøste på punner 3 mm. Den er strikket noe fastere enn de andre - la opp 104 m på pinner 3 mm.

Denne er strikket i Pickles Angora på pinner 3 mm. Det gikk med litt over et nøste. Lettere og mykere lue skal man lete lenge etter.
 Mønsteret: Frk. snupp har laget det og det finnes her. Hun har også lagt ut mønster på en litt tykkere kopi for de som ønsker det.

4 kommentarer:

Anne sa...

Veldig fine de luene, skjønner godt du har dilla! Kjekt å prøve ut forskjellige garntyper også til samme plagg;)
Likte godt rillejakken fra forrige innlegg og Poolside også! Jeg begynte på den i fjor, men klarte hele tiden å gjøre feil i hullmønsteret... Etter å ha rekket opp utallige ganger ble jeg helt gal, så nå har den ligget der i kurven siden det. Jeg planlegger å fullføre den i løpet av våren, men med et annet mønster eller bare gl strikk.
Den ble veldig fin på deg, både fargen og fasongen:)

Ha en fin søndag videre

Penelene sa...

Uffja, Anne - jeg måtte rekke opp en gang og det var rett før hele genseren gikk fløyten. Ikke akkurat et TV-strikketøy :-) men fin når den endelig ble ferdig. Håper du fullfører :-)

Martine sa...

Veldig fine luer! Lett å bli hekta på enkel strikk som man bare kan ha mellom hendene uten å tenke så mye på :) Rillejakken i forrige innlegg var også veldig fin!

Guro sa...

Så fine luer! Liker også godt å strikke disse - og å hekle Babushka Ballerinatøfler:)