onsdag, juni 11, 2014

Square and stripe

 Veera Välimäki - nok et mønster jeg ikke klarte motstå. Denne er ferdig for en stund siden, men ligger veldig på etterskudd med bloggingen.  Denne genseren har jeg "bodd i" etter at den ble ferdig. Helt perfekt passform til meg - passe romslig :-)
 Den var veldig gøy å strikke - helt uvanlig måte å konstruere en genser på. Men begynner med fire biter som man strikker sammen fra toppen - og plukker opp til armer etterhvert. Det er fine striper både under armene og foran/bak. Det kommer ikke helt frem på bildene.
Strikket i lett lopi - tror det gikk med rundt 300g. Oppskriften finnes her. Den anbefales på det sterkeste. Jeg skal strikke en til - da med striper.

8 kommentarer:

Ellen Kristin sa...

Det er så gøy når man finner en oppskrift som virkelig klaffer! Genseren din ble kjempefin til deg :)

Anonym sa...

Du er storprodusent altså. Du velger alltid så fine mønstre. Denne var virkelig kjempefin.

Jeg rydda i skapet nylig og fant 19!!!! gensere og jakker til meg selv. OG......jeg har 6 prosjekter til på pinnene. Skrekk og gru.

Men hver gang jeg er innom din blogg, så tenker jeg at du har ganske mange gensere i skapene du også. Du er min trøst og forbundsfelle :-)

Lucky Loop sa...

Jepp, denne har jeg hatt liggende i favorittene mine på Ravelry en stund jeg også. Ikke rotet meg til å kjøpe mønsteret enda, men når jeg ser hvor flott den ble på deg så tror jeg den må rykke noen hakk opp på prioriteringslista... Var ikke klar over at den strikkes i flere biter - var det mye ekstra arbeid ift. en vanlig fra-toppen-og-ned-genser?

Penelene sa...

Anita - så UTROLIG deilig å høre. Vi er nok i samme båt, ja - men vi kunne hatt verre laster. TEnk om vi hadde samlet på amerikanske biler, for eksempel ;-)

Penelene sa...

Lucky Loop - nei ikke mye ekstra arbeid - delene strikkes sammen etterhvert, så det var i grunnen bare mer morro :-)

Stine sa...

Så herlig farge! Veldig flott genser til deg :-)

Lisbeth Severinsen sa...

Ahh, den var dritfin !!! Denne røk rett inn på listen min, ha en fin helg hilsen Beth

Martine sa...

For en utrolig flott farge! Og den satt perfekt på deg :)