torsdag, juli 17, 2014

Sinnasau - endelig en til meg også!!

Det er en stund siden jeg ble ferdig med min sinnasau - eller "ferdig" bør jeg vel heller si. Jeg har rett og slett aldri klippet i et strikketøy. Jeg er generelt redd for montering og klipping har jeg holdt meg langt unna. Etter et inspirerende treff med Ann Myhre på Sjølingstad bestemte jeg meg for at dette er easy og satte i gang.
Jakken var utrolig morsom å strikke - så det gikk greit unna. Så lå den i flere måneder i påvente av klippingen. Men - en søndag morgen - under en halvtime tok det å få den ferdig. Og jeg elsker den. Den er tynn og anvendelig og rett og slett deilig å ha på. Mamma falt helt, så nå må en til på pinnene.
Ingen garnsluker heller. Jeg brukte under 1 nøste med kauni og litt over 2 nøster med Geilsk tynne ullgarn. Pinner 3 mm.

9 kommentarer:

Haust sa...

Så flott den vart! Utruleg praktisk med slike tynne ulljakker. Håper eg finn at strikkegløden min snart, det er litt tørke på strikkefronten her om dagen. ;)

Fortsatt god sommar!

Ellen Kristin sa...

Kjempefin sinnasaujakke! Tynne ulljakker er gull :)

Liv sa...

Hei! En nydelig jakke. Jeg falt helt for fargene! Er så absolutt mine farger, de frister masse. Forstår godt din mamma. :))
Ha en fin sommer videre.

Monstermønster sa...

Flott jakke! Og hurra for at du klippet, det er kjekt å kunne det og!

Judith sa...

Så bra at du fikk den ferdig. Den ble flott! Jeg elsker min, og nå skal jeg akkurat til å klippe i min nummer to - og inspirert av samme Pinneguri, blir det denne gangen uten å sy søm først.

Kerttu sa...

Looks warm. Beautiful cardigan.

Maja sa...

Kjempefin sinnasau! Likte fargene du har valgt.

Strikke Prikke sa...

Så herlig sinnasau jakke :-) Den var veldig fin i fargenyansene!

Joar Østerhus sa...

Hei. Så fin den ble!! :) Jeg har veldig lyst å få strikket en lik, så jeg lurer på om du kan si hva de forskjellige fargene på garna heter?
mvh. Tine T.