fredag, april 27, 2007

På trynet II

Denne gangen skal jeg ikke sette inn bilde av min lille pode. Til det er skaden litt for ekkel å se på. I går fikk jeg nok en telefon om at han hadde falt i barnehagen. Nå var det litt mer alvorlig. Han hadde landet rett på munnen i en lek og bitt tuppen på tungen nesten av. I går satt vi på to akuttmottak, men de kunne ikke sy, så han fikk smertestillende og ble sendt hjem. I dag har vi vært på tannlegeakutten, for de to fortennene hans er også løse. Stakkars lille gutt, han har virkelig fått sin dose uhell. Nå er det full rekreasjon i helgen. Kostholdet er sjokolademelk og smoothies med sugerør :)

Ellers har jeg fått strikket en genser til den lille uheldige. Jeg skal forsøke å sy halsen uten å felle av først denne gangen. Jeg feller alltid for stramt. Jeg skal også på et vis brodere på en krokodille. Han er så konservativ når det gjelder klær og liker ikke nye ting. Men krokodiller er det morsomste han vet, så der ligger nok et lite insentiv til å prøve noe nytt.

Ellers føler jeg at fingrene mine er ganske grønne for tiden. Det vokser og gror veldig. Håper det snart blir så varmt om nettene at jeg kan plante ut, for nå har jeg nesten ikke nok potter til å prikle om. Jeg har vel 8 gresskarplanter som vokser og vokser. Vet ikke helt hva jeg tenkte på. Det kan fort blir mye gresskar, og ikke har jeg så veldig klare forestillinger om hva jeg skal bruke disse gresskarene til.God helg, alle blogglesere. I morgen skal jeg og den eldste på sirkus, bortsett fra det skal det bli en stille og rolig helg med masse sol og forhåpentligvis litt godt på grillen. Etter tannlegen i dag fikk min sønn plukke ut helgeblomstene. Godt valg!
3 kommentarer:

Hege sa...

Stakkars liten! Nå må han ha brukt opp uflaksen sin! Håper det går bra :) Blir spennende å se krokodillen etterhvert. Selv kan jeg ikke brodere med maskesting ( hvis det er det du skal)... Ha ei fin uke :)

Cathrines blogg sa...

Uff, stakkars litlle venn...heldigvis er det både fort glemt, og ting gror så fort på barn! Min minstemann slo begge fortenna gjennom leppen i fjor...han så litt rar ut noen dager, og hadde selvsagt vondt, men det gikk fort over! Riktig god bedring til gullet ditt. Nydelig genser, blir spennende å se krokodillen! Ha en strålende, og ulykkesfri uke!

LiSbEtH sa...

Huff, stakkars liten. Hørtes ikke godt ut. Håper alt går bra og at poden gror sammen fort.