søndag, april 29, 2007

Stemor og pensel

Deilig vær i dag også, heldigvis. Til og med litt varmere enn i går, så vi våget oss på plantesenter for å handle litt uteplanter. Med fare for noen frostnetter til, ble det bare stemorsblomster ute. Til vinduskarmen fant jeg hvite pelargoniaer.
Dagens støreste bragd var gjerdemaling. Finnes det noe kjedeligere? Vi fikk gjerdet i fjor, men malingen stod øverst på "utsette til i morgen"-listen (som for øvrig er veldig lang til enhver tid). Så kom høstregn, så snø og så var det bare å vente på våren. I dag tok jeg penselen i hånd og malte hele gjerdet på yttersiden. Nå er mannen ute og tar innsiden. Det ble for øvrig kjempefint. Et resultat vel verd slitet :)


Ny uke - nye muligheter. Den lille poden skal nok være hjemme i morgen. Så er det 1. mai og det er bare å nyte nok en fridag - herlig!

1 kommentar:

Annette T sa...

Lite som kan måle seg med å male gjerder ja...hehe! Vet du jeg får så vondt han lille gullet ditt som går på så mye på snørra for tiden...Håper sårene heles godt og at tennene er i orden! Gi han en god klem fra meg da!