søndag, januar 06, 2008

Seks dager inn i det nye året

God nyttår alle sammen!

Vi har hatt en koselig julefeiring med masse familie og gode dager i romjul. Nyttårsaften ble feiret i ungenes drømmehjem med nydelig mat, og et hus som jeg må vise bilder av i bloggen min en gang. Venninnen min er blomsterdekoratør og har et fantastisk hus som hun pynter til fest titt og ofte.

Litt har man da bedrevet på håndarbeidsfronten også. Minsten har hatt lungebetennelse hele julen og da må man jo være inne. Jeg har fått heklet en haug med ruter til et teppe. Er ennå usikker på om det skal bli sengeteppe eller om jeg bare skal ha det som et slags pynteteppe på sofaen. Det er iallefall blitt en del ruter.

Jeg fikk også på overtid ferdig noen tøfler til min nest yngste niese. Hun har skikkelig maur i rompa, så det var ikke lett å få bilde med tøfler på - men som hun kan smile! Det gjør hun hele tiden - heldige foreldre.

Det ble fryktelig kaldt en av dagene i romjula og jeg ble inspirert til å strikke en tykk lue til min eldste med øreklaffer. Oppskriften har MagFly laget. Den finnes her.

Den eldste har hatt omgangssyke siden fredag, men ser ut til å være på bedringens vei. Har aldri opplevd at ungene har vært så mye syke før - det er nok klimaet her nede som er uvant og nye bakterier i ny barnehage. Det er iallefall ikke særlig greit - så nå håper vi inderlig at resten av året skal bringe bedre helse.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så masse pent du har laga! Og heklarutene såg spennande ut. Gleder meg til å sjå ferdig teppe, får litt teppeabstinens av å sjå så mange ruter... :)

Annettenett sa...

Nåååh, så søt og blid niese og datter!!!
Heklarutene var fine, blir nok lekkert etter (den alltid så morsomme...NOT) monteringen:)
Godt nyttår til deg!!!

Lena sa...

Så maaange ruter du har heklet, det blir garantert et flott teppe! Tøffe tøffler også, jeg har selv strikket et par av de, og de er veldig flotte. Så kul den lua med øreklaffer var! Har lagret mønsteret:-)

CresceNet sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

chocolatehead sa...

Takk for koselig kommentar på bloggen min :) Og er selvfølgelig greit at du legger meg til på leselisten! Legger til deg på min, for her var det jammen mye fint! :)

Strikkajakken er varm og god ja, har bare brukt den en gang, et par minus ute, helt vindstille. Da var den akkurat passe varm for meg :)