mandag, februar 18, 2008

Mandag morgen

Noen ganger er det ikke så overstrømmende festelig å komme på jobb mandags morgen. Spesielt ikke når alle kollegaene dine er på vinterferie.
Så - Pene Lene tillot seg å tuste litt rundt på nettet og der kunne jeg konstantere at jeg er:
i den spennende Quizen om hvem man er i Mummidalen. Her finnes den. Jeg er ganske fornøyd med resultatet - fryktet at jeg skulle ende opp som Lille My, eller i verste fall Stinky.

7 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så kjedelig å være alene på jobb, kos deg med surfing du! Jeg ble Hattifnatt, hvem nå det enn er, og fikk beskjed om at jeg er merkelig, så jeg vet ikke om jeg er like fornøyd som deg med den testen... Ha en fin uke!

Eva sa...

Mummitrollet her! :) Vet akkurat hvordan du har det på jobb nå, for noen år siden jobbet jeg 3 uker alene midt på sommren... det ble mye kabal... Uansett ha en fin uke! :)

Emmeline sa...

Hehehehe....

Ja jeg hadde jo planene klare når det kom til denne testen:) Jeg skulle bli Mummimamma, for det er jo henne jeg identifiserer meg mest med her i verden...
Men dengang ei; Jeg ble altså Lille My!! Det er rett og slett litt sjokkerende!!

Nå må du kose deg i ro på jobb, jeg har også litt rolige dager her på jobben...Dermed har jeg bestemt meg for å male noen møbler. De andre syns det er en sprø plan..Endelig rolige dager og du skal male møbler sier de??
Men jeg syns det er en UTROLIG bra plan faktisk:) Skal ta med både møbler, malerklær og utstyr på jobb i morgen--- Ha en fin uke.Kos deg masse.. ( Og forresten nå glemmer jeg nesten å kommentere dine flotte strikkeprosjekter i innlegget under her, og skjønne barn) DU er flink!!

Annettenett sa...

Og jeg er Mummipappa, en drømmer...hihi!

silje sa...

Hei:) Nei,det var vel ikke den verste du kunne bli i denne testen:) Jeg synes du har en kjempekoselig blogg,og to vakre barn! Og så mye fint du strikker:) Ha en flott uke videre:) klem fra silje.

Anonym sa...

Bedre lykke neste gang(kjem fleire konkurransar, skal du sjå) :)

Tok testen eg óg, eg er visst han der grønne fyren som speler fløyte(eg har visst gløymt kva han heiter allerede..*ler*)

Marihøna sa...

Ups - jeg ble lille My jeg!