søndag, februar 24, 2008

Knot med knotter

Mestring skal ikke undervurderes. Jeg har med denne genseren utvidet mitt strikkerepertoar ganske godt. Ikke har jeg strikket så mye hullmønster før - og aldri har jeg strikket knotter. Det var litt av et knot. Men jeg fikk da dreisen på det til slutt og det ganske fint. Nå ligger genseren nymontert og nyvasket til tørk før den skal i posten nordover.I går var vi ute hele dagen og reddet reker og undersøkte huler. Kvelden ble avrundet med deilig røkt svinekam hos mormor og besse. Kokken fikk til og med kyndlig hjelp med sausen. Hjelperen i ny kjole for øvrig. Jeg surfet innom et nettsted som selger danske barneklær - midt i salgstiden. Kjolen er av merket Holly og den kom på 123 kroner! Kupp. I det er det ruskevær. Den tøffeste av oss (hun på 5) er ute i stormkastene, mens vi andre tenner stearinlys og setter deig.

Fortsatt god søndag - og jeg håper alle får en fin uke!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Genseren vart kjempeflott! Kjekt å prøve seg på noko nytt, og så finne ut at ein faktisk får det til :)
Skikkelig søt kjole. Mykje spennande ein kan (nesten) tilfeldig komme over på nettet..

Ha ei fin veke!

ps: å redde reker - godt nokon bidrar til å gjere verden til ein betre stad.. *ler* (har redda min andel oppover tida, eg óg)

Hege sa...

Foe en nydelig genser!
Den blir nok mottaker glad for!

Her har vi også mye vind... Håper det blir finere vær snart.

Hobbyhuset-Merete sa...

Så utruleg fin genseren vart!! Du er jo kjempeflink du er til å strikke både hullmønster og knoppar!!! Den blir nok jenta di fin i :o) Ha ei fin veke!!

borghild sa...

En kjempefin genser du hadde laget! Tenker mottager blir fornøyd!!
Jeg strikket også noen 'knotter' for MANGE år siden, må nok ha vært på ungdomsskolen, tror jeg... Hvit bomull med drueklaser! Tror du det var mange knotter eller?? Holdt på å slenge hele genseren i søpla... Men jeg syntes den ble kjempefin da jeg endelig ble ferdig. Da jeg ble lei av den, ble den sendt med i en hjelpesending, og kanskje går en jente i Estland akkurat nå rundt med en hvit genser med drueklaser...:-)

Hobbygåsa sa...

Så flott genser du har laget, gøy med ting man ikke kan og så blir resultatet så kjempefint. Redde reker, ja det hørtes litt ukjent ut, her spiser vi dem... Ha en fin uke!

Pene Lene sa...

Hobbygåsa:
man må redde noen rekebabyer for å få voksenreker å spise :)

Annettenett sa...

Kjempeimponert over strikkeferdighetene dine! Genseren ble aldeles nydelig! Søte lille snuppa i ny fin kjole, litt av et kupp ja! Sånt er gøy å komme over:)
Ha en fin uke:)

Marihøna sa...

Takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Koselig med nye bekjentskap. Flott blogg du har med mange nydelige ting - ikke minst dine to små :o) Ha en fin dag!

Lena sa...

Veldig fin genser! Det er alltid gøy å klare noe man trodde var veldig komplisert, tilfredstillelsen er stor! Koselig bilde av 2 kokker:o)

Lena sa...

Hei igjen! Jeg la opp 40 masker, for jeg syns at 48 m ble for mye. I tillegg strikker jeg ganske fast. Vottene ble smale og fine, og passet hånda mi perfekt. Om du strikker med Noro, så utvider det seg ganske kjapt under bruk:-)

Eva sa...

Det er jo så fint at man får belønning for alt knotet når resultatet blir så flott! Og så heldig du er som har noen å kjøpe kjoler til! Den var knalltøff! Ha en finfin uke! :)

Bo med barn sa...

Tusen takk for koselig hilsen.

Ønsker deg en flott fredag! Her skal den nytes ute av huset, med en bedre middag! Deilig.

Lena :)