søndag, april 13, 2008

41!

Neida - jeg har ikke bursdag! Og det er maaange år igjen til jeg fyller 41. 41 er det jeg hadde i feber i går. Jeg blir rett og slett ikke kvitt denne forkjølelsen og i morgen bærer det til en doktor som forhåpentligvis kan gi meg en vidunderkur, så blir jeg kvitt dette en gang for alle. Jeg har ikke fått strikket så mye. Siden jeg skal til Oslo til uken og besøke min beste kompis og babyen hans., så har jeg fått ferdig en jakke til lille-S i deilig merino-ull.

200g Extra Merino
Pinner: 2,5
Oppskrift: Min egen

Jeg klarte å vri bunaden og med så mange masker så oppdaget jeg det ikke før jeg hadde strikket et godt stykke. Jeg måtte rekke opp mange kvelders arbeid. Med det tempoet jeg har nå for tiden så ligger jeg temmelig dårlig an. Jeg har likevel ikke gitt opp. Det vil jo gå raskere etterhvert. Et lite innkjøp ble det denne uken etter at jeg sneik meg innom bloggen til Den gode feen og så noen fine puter hun hadde som passer perfekt til min benk på kjøkkenet. Det var et røverkjøp på Jysk

Vel, ingenting hjelper så mye på formen som fine blomster og den snille mannen min kom hjem med fine roser i går. Blåveisen er fra forrige søndag. Ikke mange av de her på Sørlandet, så et slikt funn er rett og slett eksotisk.


Jeg håper alle får en fin uke!

11 kommentarer:

borghild sa...

Så fin jakke du hadde strikket, nydelige farger!!
Og det var litt av en feber du hadde!!! Er imponert over at du i det hele tatt klarte å lage et innlegg... Får håpe legen klarer å trylle litt!!
Såå kjedelig å rekke opp, av og til slutter jeg på et prosjekt bare fordi jeg ikke gidder å rekke opp... Men jeg har blitt bedre.;-) Måtte også rekke opp litt av ermet på minstemors jakke i går, og jeg likte det ikke... Men siden det ikke var så altfor mye, gikk det greit. Er i gang med erme nummer to nå, har gått litt tregt med denne jakken.
Bunaden blir sikkert kjempefin, og siden du er litt mer effektiv enn meg, er den sikkert ferdig til 17. mai. Ha en fin uke, håper du snart blir frisk, og at du har det fint i Oslo! Klem B:-)

Hege sa...

Håper du føler deg bedre nå!
Våkna selv med å være tett i nesa, hodet og ørene og sår i halsen - håper det går over!

Jakken er nydelig.
leit at du måtte rekke opp på bunaden.

Hobbygåsa sa...

Så nydelig jakke du har laget, lekre farger! Og så kjedelig med bunaden da, skikkelig ergelig å oppdage noe slikt ja. God bedring til deg, og god tur til Oslo.

Eva sa...

Håper doktoren hadde en vidunderkur til deg i dag! Kjedelig med forkjølelse som aldri gir seg :( Kjedelig å rekke opp, men det lover godt da at du satte igang på nytt! Heia Heia!!!
Kjempefin jakke! Håper du får en finfin Oslotur!

Thorvalda sa...

Veldig fin jakke! Lille S. blir nok fin i den. Har såvidt sett ham, en kraftig liten plugg - veldig søt. Leit med feberen og formen, håper virkelig du snart kommer deg! Nå er jeg i gang med bloggen min, det er ikke alt jeg får til ennå - men moro er det likevel!

Klem Å:)

Annettenett sa...

Jeg håper du får hjelp hos legen og er på bedringens vei snart, 41 i feber er nok ikke spesielt greit. God tur til kompisen, knallfin jakke du har strikka! Ha ei fin uke du også:)

Hobbyhuset-Merete sa...

Knallfin jakke du har strikka!! den fell nok i smak hos både liten og stor som mottar den :o)
Håpar du er i form igjen!! kjedlig å vera sjuk nå om våren når været er fint og det er kjekt å vera ute... ha ein fin tirsdagskveld!

Anonym sa...

Så ergelig det med bunaden då.. Håper det går greitt likevel!

Håper du føler deg betre no! Forkjølelse er liksom greitt når det kjem og går rimelig fort, men når ein ikkje blir kvitt den og har så høg feber så er det pyton!!

Ha ei fin helg(starter alltid helga i god tid, eg) :)

Anonym sa...

Gløymte å seie at jakka er kjempesøt! Heldig baby!! :)

månestråle sa...

Så nydelig jakken var. Delikate farger.
Håper du er blitt bedre etter doktorbesøk:-)
God bedring:-)

sipusa sa...

Aiaiai...kjipt å vri....men tøft av deg å ikke gi opp, masse beundring herfra!! Og sender litt pågangsmot; lykke til:-)

Jakka ble dessuten nydelig! Og det teppet helt øverst!!
Ellers ønsker jeg deg god bedring...41 i feber er "litt dritt", bra du har fått deg en skikkelig kur!