lørdag, april 19, 2008

Smak av sommer

I går fikk vi første smak på sommer! Vi var på besøk hos mine foreldre på hytta ved sjøen. Det blåste kaldt, men vi fant den lune kroken og der satt jeg og strikket i mange mange timer. Pappa dro frem grillen og vi spiste ute! Fantastisk sommerstemning. Bunaden vokser veeeldig sakte, men sikkert. Jeg er fast bestemt på å bli ferdig, og for å lage ytterligere press, så kjøpte jeg bunadssko til snuppa i går.
Jeg vil benytte anledningen til å vise frem et mormorruteteppe som jeg ga til foreldrene mine for et par år siden. Jeg fikk aldri lagt det ut i bloggen, selv om dette er noe av det mest tidkrevende arbeidet jeg har gjort.

Formen er heldigvis bedre etter inntak av antibiotika. Jeg er ennå slapp, men uten feber, tett nese og vond hals. Tror den kuren har tatt knekken på en langvarig infeksjon.

I dag er det strålende vær. Vi skal på tur og etterpå kommer svigerfar på middag. I går lagde jeg karamellpudding, og jeg gleder meg sånn til å spise den. Det er det beste jeg vet !

Håper alle som stikker innom får en fin søndag og en god påfølgende uke!

20 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Ja er det ikke deilig, tilbringer så mye tid på terassen som jeg kan og nyter! Så flott teppe du har laget da. De ble sikkert utrolig glade for å få det. Stå på med bunaden, den blir jo så nydelig når den er ferdig. Ha en deilig søndag, nyt solen og tenk - det skal vare ut i neste uke også!

silje-sin sa...

Ja,nå er det nesten sommer:) Jeg synes du er så flink til å strikke,blir helt imponert jeg:) jeg som ikke klarer å legge opp masker en gang...:) Nå venter jeg på at kolokka blir 12 og hagesentrene åpner,for da skal jeg kjøpe litt blomster og nyte søndagen i sola. Ha en flott dag:) klem fra silje.

Katrine H. sa...

Hei Penelene! Lenge siden sist. :) deilig å sitte i solen å strikke. Så flink du er!! bunad og greier. Morsomt å stikke innom bloggen din, det skal jeg gjøre oftere. ;)Også håper jeg du blir frisk snart!! Klem fra Katrine
(eks KD :))

Hobbyhuset-Merete sa...

Nydeleg når våren er her!! ser ut som du har kost deg masse på terassen i helga med strikketøyet...
Ruteteppet ditt er kjempeflott og FOR eit arbeid...klart du må visa det her på bloggen :o)
Ønsker deg ei super kommande veke!!!

borghild sa...

Ja, det har vært deilig de siste dagene! Litt kald vind, men når man finner den lune kroken er det jo fantastisk:-)
Bunaden kommer seg jo den også, er det en slags setesdalsbunad? Kjøpte selv bunad til snart 4-åringen vår i forrige uke. Han har i lang tid bedyret at han ikke vil ha bunad på seg hver gang vi skal noe sted og skal pynte oss... Vet ikke hvorfor, han har jo alltid hatt bunad, kanskje kommer det fra barnehagen?? Men ofte får de jo noen fikse idéer...:-S Men har fått bearbeidet han litt, og han synes nå det er greit, så da håper jeg bare ikke vi står der med verdens trassigste gutt 17. mai;-)
Ha en fin uke!
Klem B:-)

Supernøtt sa...

For et koselig teppe, veldig hyggelig å gi bort noe en har lagt ned mye tid og talent i.

Thorvalda sa...

Moro med bunad! Her har det også vært sol og fint, har sittet på terrassen og strikket i vei selv. Et imponerende teppe du har laget der, det må ha tatt lang tid ja. Håper du rekker 17. mai med bunaden, kjenner jeg deg rett gjør du nok det:)

Estabilizador e Nobreak sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Estabilizador e Nobreak, I hope you enjoy. The address is http://estabilizador-e-nobreak.blogspot.com. A hug.

Pene Lene sa...

Katrine! Så hyggelig å høre fra deg! Har du kommet deg nordover til midt-norge? Hvordan går det med babyen? Lag deg en blogg da vel - du har vel fått gjort en hel del håndarbeid siden sist, kjenner jeg deg rett :)

Pene Lene sa...

Borghild: Jeg tenkte en stund å strikke matchende til min pode på 3. Det ble med tanken - han er så sær i klesveien at det hadde blitt bortkastet arbeid. Nå for tiden har han hang-up på Michael Jackson og vil ha rød skinndress. Kommer ikke til å imøtekomme det ønsket.

Eva sa...

Heia, heia, heia (det var heiaropene for denne uka ;))! Teppet ditt var bare så flott! Og jeg må si at du er kjempesnill som har gitt det bort! jeg holder på å gjøre ferdig to teppeufoer nå, og det tar så lang tid at jeg kommer aldri til å gi de bort. Det spørs egentlig om noen får lov å bruke de....
Godt å lese at formen er stigende!
Finfin uke til deg! :)

Eva Anette sa...

Så utrolig fint teppet ble :-)

og: HEIA, HEIA, HEIA med bunaden!!

Så må du ha en fortsatt god bedring og være litt forsiktig nå da så du blir helt frisk og rask.

Til slutt så må jeg ønske deg en flott uke :-)

Lena sa...

For et herlig bilde av deg ute i solen, strikkende på bunad! Jammen bra at finværet er her, det er jo bare så deilig:-) Bra du er i bedre form, høres nesten ut som at vi har sliti med det samme. Ble ferdig med min antibiotika-kur i dag jeg, er ikke helt bra ennå, men håååååper at jeg blir det snart. Håper det samme for deg, og en fortsatt fin uke! Ps: Skikkelig fint teppe!!

Annettenett sa...

Det var et fint teppe ja, ble de sikkert glade for! Deilig å kunne sitte ute i sola og strikke...ser ut som du er på god vei med bunaden da, håper du rekker det:)

Anonym sa...

Godt å høyre at formen er stigande! :)

Grilling og strikking i sola. Det må vere deilig! Ser ut som du er komt langt på bunaden, så du blir nok ferdig i tide :D

Rød skinndress??(Michael Jackson?) Ja, eg ville nok ikkje ha strikka bunad til den poden, eg heller.. *ler*

Anonym sa...

Ps: Teppet er kjempefint! Du hadde nok litt arbeid der ja.. :)

chocolatehead sa...

Kjempefint teppe :) Er svak for sånne tepper merker jeg! hehe

Å som jeg ønsker meg en plass å sitte i solveggen! Her hos meg kommer ikke sola før laaaaaangt på dag..og ikke er det noe koselig der..

Håper du har en fin helg! :)

borghild sa...

Ja, sjokolade er best! Drops og salt godteri kan få ligge i skapet i årevis for meg, men sjokoladen, den blir aldri gammel...:-)
Ellers er det nok overvekt av klær fra kjedene i klesskapene her i gården også, men jeg benytter sjansen av og til, og spesielt når jeg får gavekort til bursdagen. Bare typisk at jeg velger å ha på meg noe som er litt dyrere når jeg bestemmer meg for at snuppa får smake sjokolade...:-S
Ha en fortsatt fin lørdag! Klem B:-)

Eva Anette sa...

Heisann!
Måtte bare innom her en tur for å ønske deg og familien en flott 1. mai! :-)

Så håper jeg at det går rette veien med bunaden også :-)

Eva Anette sa...

Heisann!
Måtte bare innom her en tur for å ønske deg og familien en flott 1. mai! :-)

Så håper jeg at det går rette veien med bunaden også :-)