torsdag, september 11, 2008

Godt råd

I går bulket jeg bilen. Det var ikke en dramatisk kollisjon - det var en stolpe som "løp" ut i veien for meg da jeg skulle rygge. Like fullt fryktelig irriterende. Jeg hørte på lyden at det kom til å få konsekvenser, men utsatte inspeksjon av skjerm til vi ankom barnehagen. Jeg og min lille håpefulle gikk ut av bilen for å inspisere skaden. Det var både stor bulk og kraftige riper, og min sønn kommer med følgende:

"Oi, mamma - nå kommer pappa til å bli sinna på deg. Skynd deg og hent noe vann, vi må vaske det bort med en gang!"............. hadde det enda vært så enkelt.

11 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Hehe, ja hadde det bare løst saken. Slike løpende stolper er ikke til å stole på - de har en tendens til å komme når man har det travelt... Jeg har en garasjevegg jeg som jeg er sikker på at flytter seg nærmere meg når jeg har det travelt og parkerer. Ha en fin helg!

borghild sa...

Så herlig!!;-) Det er godt de vet råd, de små!! Håper dere fikk vasket bulken vekk, slik at pappaen fortsatt ikke aner noen ting om den løpende stolpen!!;-)
Her fyrer vi i peisen i kveld -HERLIG!! Klem B:-)

Anonym sa...

Irriterande med slike stolper som berre hopper ut i vegen! Men godt guttungen har gode råd å komme med ;)

Lena sa...

Huff da, så irriterende! Men minstemann vat kjapt ute med et godt råd han, men pappa'n blir sikkert ikke såååå sinna;-) Ha ei flott helg!

Irene sa...

Fy, så kjipt. Gikk det bort i vask?

Fidus sa...

Det er ikke bare stolper som løper plutselig ut i veien, det finnes også steiner som plutselig blir STORE og skyter opp. Sann mine ord, jeg fikk en av disse utspekulerte j.v..ene inn i siden på bilen...ikke hører de når voksne snakker til de heller...

Kjersti M sa...

Så søtt råd av lillemann. Litt bulking spiller ingen rolle bare alle inni bilen er like hel. Og noe må jo verksted-mennene ha å gjøre ;o) Ha en fin uke.

Annettenett sa...

Hvordan gikk det med "biloppvasken"?
Regner med at det gikk bra, men noe så ergelig!

chocolatehead sa...

åååh, skjønningen!

Ønsker deg en god helg:)

Eva sa...

Uff så surt! Fikk skikkelig flashback til da jeg skulle kjøpe garn til noe som ble verdens dyreste lue pga en bil som sto altfor nære der jeg skulle parkere...
Men du fikk et godt råd da! Håper det virket ;)
Endelig funker Blogspot igjen! ønsker deg og dine en superduper uke :D

Gryda sa...

hihi, for en fin kommentar!