tirsdag, november 25, 2008

Villsauer og takknemlige kunder

I helgen var det strålende vær. Det var julemarked på Bragdøya - en knallfin, liten øy utenfor Kristiansand, så vi tok båt over og koste oss med sol, hav og julestemning. Så idyllisk. På øya går det villsauer hele sommeren, og de solgte garn fra disse sauene på julemarkedet. Jeg fikk sikret meg 150 g. Skjønt garn og herlige farger. Nå streiket kameraet, så jeg får legge inn bildet senere.

Tulla mi er virkelig en takknemlig kunde. Hun blir like lykkelig for alt jeg lager. Hun har fått ny strikkevest, skjerf og lue (førstnevnte strikket i Alpakka, sistnevnte i Lerke). Jeg strikket også et par nye bukser til henne, men de ble i trangeste laget, så minstemann ble lykklige eier av et par nye bukser. Han er dog ikke like takknemlig. Mønster: Strikk til nøstebarn
Garn: Ca 200 g Heilo
Pinner: 3 mm
Ullkjoler er fantastiske plagg for små jenter. Varmt og godt også føler de seg likevel pyntet. For noen er det viktig.

Mønster: mitt eget, sterkt inspirert av hverdagskjolen i Strikk til nøstebarn
Garn: ca 300 g. Smart
Pinner: 3,5 mm
Den lille tulla mi er ikke lenger liten. Hun feiret 6årsdagen sin for et par uker siden. Dette er nok siste gang det dekkes med rosa. Når sant skal sies er jeg glad for det. Det var herlig å kunne stelle i stand til fest i en stor spisestue. Barneselskap på lørdagen og 18 til bords på familiemiddag på søndagen. Uten at det ble veldig trangt.

Jeg må vise frem Tiga. Hun er en herlig katt. Leken og kosete. Nå får hun til og med lov til å være litt ute alene. Hun storkoser seg, og lever godt opp til navnet - stadig på jakt etter løv eller fugler. Tiga har lært å sette pris på strikkingen min også. Enten å bruke ferdige produkter som ligeunderlag, eller spise bambuspinner og leke med garnnøster.

Fortsatt fin uke til dere som fremdeles gidder å følge med på denne for tiden ganske kjedelige bloggen!

8 kommentarer:

one K sa...

Jeg blir ihvertfall ikke lei av å følge med på siden din, uansett om det er lenge mellom hver oppdaterering, slik er jo livet :-)
Nydelig vest, og luen og sjalet var jo bare lekkert, kan tenke meg at hun ble glad for det!
Buksen har jeg strikket selv, og den er super praktisk. Jeg ville gjerne hatt en slik selv, jeg, om det var mulig. Så varm!
Hilsen en frysepinne... :-)

chocolatehead sa...

Så mye fint du har strikket :) Kjolen ser kjempegod ut.

Ble så glad da jeg så du hadde oppdatert, tror nok din blogg er min favoritt!

:)

Irene sa...

Du er ikke alene om å ikke oppdatere så ofte, tror det er mange som har det travelt for tiden. Men jeg kikker innom av og til, og i dag var det jo oppdatert :-)
Masse flott du har laget, likte spesielt godt luen du har laget til jenten din.
Og pusen Tiga var et lite sjarmstroll.

Pene Lene sa...

Å - så hyggelig å høre! Nå ble jeg glad.

Lena sa...

Klart vi følger med:-) Så mye flott du har strikket siden siste; herlig farge på den kjolen og bildet av datteren din var kjempefint:o) Og pusen var supersøt! Ønsker deg en fin adventstid! Klem

五十K扑克游戏 sa...

Good Blog, I think I want to find me, I will tell my other friends, on all

www.jsfishnet.com sa...

Very rich and interesting articles, good BLOG!
fishing net

Anonym sa...

ma sjekke:)