torsdag, april 16, 2009

Stille

Ah - så stille det er i bloggen min for tiden. Det er så mye annet som skjer og jeg har rett og slett ikke hatt tiden. Strikke klarer jeg innomellom og skal forsøke å legge ut noen bilder om ikke så lenge.
Vi er uten kjøkken. Det ble revet ut godt før påske og vi hadde en murer til å lage betongvegg på en kjøkkenvegg og en vegg i stua. Det ble heller mislykket. Det ble store kratere og felter med betong falt av. Men - på de feltene der det ble vellykket, ble det så utrolig kult. Nå har de gitt opp - og jeg får to kjedelige grå murvegger i stedet. Æsj! Men på en annen side så må jeg bare ha kjøkken snart. Holder på å bli gal av tomatsuppe og oppvask i bøtte.

Thorvalda har fått ny blogg igjen. Knallkul. Her har hun også lagt ut mønsterne som ellers bare har vært å finne på Ravelry. Kan anbefales.

5 kommentarer:

Thorvalda sa...

Takk for reklamen! Uff, skjønner det er slitsomt å pusse opp. Og betongvegger som faller ned høres ikke morsomt ut. Men gråpusset betong er kult, helt enig, vi har også det:) Gleder meg til å se bilder!

chocolatehead sa...

Så synd at veggen ikke ble som du ville, kjedelig når det ikke blir som man hadde sett for seg i hodet. Men tipper det blir knallstilig uansett. Krysser fingre for at kjøkkenet kommer opp snart, og da er det veldig lov å ta skrytebilder. :)

Bor i en knøttliten, sliten leilighet selv, så lever litt på å se hvor fint andre har det!

Ønsker deg en fin søndag videre:)

Kristin Helene sa...

Lykke til med oppussing! Det er kjipt når man er midt i prosessen, men du pg du så godt det er når det blir ferdig. Jeg hadde en måned uten kjøkken (ikke kokemuligheter, skaåp, bord, stoler...), og vi måtte grille ute. Heldigvis var august/september varm og god.. men jeg gjør det ikke en gang til!

Venter spent på bilder fra oppussinga:))

borghild sa...

Oi, høres kult ut med betongvegg, men ikke hvis den faller fra hverandre:-S
Gleder meg til nye bilder og innlegg uansett, og kan tenke meg du gleder deg til å få et ordentlig kjøkken igjen, ikke det samme med 'bøttevask';-) Ha en fin uke! Klem B:-)

Anonym sa...

hvorfor ikke:)