tirsdag, april 21, 2009

Sol og sokker

Ikke helt rette tiden å strikke sokker på, men jeg klarte ikke gå forbi fargene i Fabel-garnet. Sokkene er strikket på pinne 2,5 så de er tynne og delikate. Disse skal til ei lita trulte i trøndelag som sikkert skal masse på hytta utover våren.Som nevnt i tidligere innlegg har jeg slitt litt med en mur. Det vil si - mureren har slitt litt. Jeg ville ha betongvegger- en i stua og en på kjøkkenet. Mureren prøvde å legge på puss og presse med plater for å få betong-overflaten. Det gikk bare litt - masse hull og felter som falt av gjorde at han måtte lage en vanlig mur. Her ser dere forskjellen - mur øverst og "betong" nederst. Kjipt det ikke gikk - for det er ingen tvil om hva som er kulest:

Et mer vellykket prosjekt er lampen i trappeoppgangen. Dette er lampen som før hang i spisestuen til svigerfar. Han var så snill å donere den - og jeg har malt den i en blank hvit hobbylakk. Gjorde seg knallfint. Jeg skal ha noen "rariteter" i den - små fulgler og slikt. Med tid og stunder.

Ellers er det så fint for tiden med sol fra morgen til kveld. Endelig litt energi å spore! Fortsatt fin uke til alle som er innom!

9 kommentarer:

thorvalda sa...

Dette blir kjempefint! Likte også godt parketten, selv om du ikke nevner den med et ord:) Tipper den er original? Den burde dere la være som den er, men det skal dere vel? Skulle vært moro å tatt en tur og sett, kanskje til sommeren? Vi får se...

borghild sa...

Ble jo kjempefint med muren også da, selv om det ikke er betong... Ser også at dere har et par trappetrinn/nivåforskjeller i stua, det er det i drømmehuset mitt også;-)
Og hvis du syntes det var ryddig på terrassen vår, så skulle du bare sett de to rutsjebanene, picnincbordet, sandkassa og alle lekene som lå bak meg da jeg tok bildene;-) Ha noen flotte dager i sola! Klem B:-)

Judith sa...

Og midt oppi alle interiørprosjeketene strikker du også!! Flotte farger!

Pene Lene sa...

Thorvalda: Du vet dere har en stående invitasjon. Det hadde vært knallkoselig - og lillegutt må vel på et eller annet tidspunkt møte selveste Kaptein Sabeltann :)

Hobbygåsa sa...

Så fint du får det! Ikke noe morsomt når gode idèer ikke virker, men det blir sikkert en løsning. Lampen passer jo superfint. Og sokkene er herlige, nydelige farger! Ha en fin dag!

Guro sa...

Flotte sokker! Høres ut som at dere har travle tider i hjemmet. Kjipt med betongproblemer, allikevel så så muren veldig tøff ut. Og lysekrona var knallfin!

Anonym sa...

Kjedeleg med den veggen, men lampa den er jammen stilig!! Ser for meg litt av kvart hengande ned frå den, ja.. Blir rålekkert!

Lena sa...

Så flott den lampa er, og parketten... Mur/betong er supertøfft, gir så flott effekt. Synd det ikke ble som du hadde tenkt, men er sikker på at det blir bra allikevel:-) Og sokkene var lekkre i fine farger! Ønsker deg en super helg! Klem:o)

Irene sa...

Lampen var rett og slett nydelig. Og så kjekt å se at du strikker sokker!