søndag, juli 05, 2009

Ferdig i fleng

Rart hvordan litt fritid kan hjelpe på håndarbeidseffektiviteten. Til tross for over 30 grader i skyggen, Hove-festival og unger som må bade konstant, har jeg fått strikket en hel del. Jeg skulle selvfølgelig heller flyttet ut 20 kasser og malt gjesterommet i påvente av sommergjester - men ikke i dette været nei. Det overlates til mannen som har 1 uke igjen å jobbe mens jeg og ungene drar på hytteferie :)

En av mine favoritter i barnehagen til J har fått baby. Jeg har strikket en Bånsulljakke. Brukte 20 g finull og 50 g finull baby-ull fra Husfliden. Pinner nummer 3. Denne jakken er ganske artig å strikke - og lite montering.
Noe som bringer meg til neste ferdige prosjekt (mangler bare knapper). Jakken er fin nok den, men jeg kan ikke montere, og synes ikke noe særlig om sømmene spesielt ved armene.
Mønster fra Garnstudio. Når jeg lastet opp mønsteret nå så jeg at jeg har sydd på kraven helt feil - vel vel - da er jeg ikke helt ferdig ennå...he,he....Jeg brukte Alaska istedet for originalgarnet, og det var kanskje ikke noen god ide. Jeg brukte en hel masse nøster (mista oversikten etter 3 gang til butikken for å kjøpe mer) - pinner nr. 5. Og jeg er lei av perlestrikk akkurat nå :)
I morgen skal jeg treffe min bror og familie som kommer langveisfra. Dette slumrepleddet er til min lille niese. Jeg begynte på dette for veldig lenge siden, men har endelig fått somlet meg til å bli ferdig.
Sist ut: nytt sjal tiil meg og lille søta mi. Strikket etter mønster fra en eller annen strikkebok jeg nettopp kjøpte. Litt spesielt er at garnet er fra villsauer som går på en øy rett utenfor Kristiansand. Det var virkelig godt å strikke med og fargen er nydelig.
God sommer alle som er innom.

13 kommentarer:

Hege sa...

Nydelig baby jakke. Og pleddet er flott!

one K sa...

Jøss, jeg er døds imponert!! Tror jeg trenger ferie jeg også, hvis det er slik det blir. At alt blir ferdigstilt, og påbegynt og ferdigstilt..

Utrolig lekre ting du har laget, teppet er bare helskjønt, babyjakke nydelig, jakke flott, sjal er lekkert!

Har jeg glemt noe? Ikke meningen, men jeg er bare så imponert!

Klart du ikke skal male i denne varmen, hva har mann menn til *ler* Kos deg masse på hytten, og ha en flott sommer!

Beate sa...

Oi så mye fint du har laget! Nyt sommeren :)

lise sa...

Så mye flott! Og så herlig å bli ferdig med ting.. Jeg begynner visst bare på nye prosjekter hele tiden, jeg.

Ha en flott ferie, penelene!

Blomsterpiken sa...

Så flotte ting du lager! Dette var en kjekk blogg å komme over, hit skal jeg tilbake. Ha en fin helg!

Anne på Moseplassen sa...

så fin den lille grå jakken var! enkel og grei og garantert god å ha på :)

Anonym sa...

Hva kan jeg si, du er super effektiv! Jeg har ikke kommet noe lengre med det teppet, men høsten er foran meg..
Sender deg adressen til en blogg min betse kompis i USA har startet, ganske underholdende om man orker lese de lange innleggene.
http://www.life-between-naps.blogspot.com/

Klem fra TRondheim

Irene sa...

Så mye flott du har fått ferdig siden sist! Og for en skjønn frøken du har.

Irene sa...

Glemte jo helt å svare på det du spurte om. Jeg skulle heldigvis ikke være ferdidg med bunadssyingen til denne 17 mai. Har en frøken som skal konfirmeres i mai 2010, så jeg har vel akkurat tid og vei, tenker jeg.

Anonym sa...

Å så masse lekkert du har laga siden sist! Nokon benytter visst ferien til handarbeid ;) Eg for min del har tatt heilt fri, men no sitt eg har med jakka til ho mor og strikker for harde livet.. hehe..

Ha ei fin veke!!

chocolatehead sa...

Blir aldri skuffet når jeg tusler innom deg! Så mye fint siden sist :)) Håper du nyter sommeren!

Monicas sa...

nydelig,.,...å for et koselig teppe du har laget...imponert over alt du skaper..hit kjem æ igjen...

Anonym sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室