lørdag, januar 23, 2010

Venninnegave

Annette fryser på jobb og har hatt bursdag. I går kveld ble det heklet Babushka Ballerina Slippers og de ble hentet rett etter halv åtte i dag morges :)

Det gikk med 200 g Eskimo og er heklet på heklenål nr 7. Noen ganger føler jeg meg effektiv. Mønsteret finnes her og det er Guro som har laget mønster. Hun har bloggen m.i.l.c.h. shaum. Det er verdens beste tøfler og jeg har heklet enormt masse av disse. Nå holder jeg på med to par til i skrivende stund.

Sjal måtte hun også ha, og dette er et gammelt mønster fra en strikkebok jeg har liggende. Det gikk med ca 200 g. Falk og er strikket på 5 mm pinner.
Det er deilig at det er litt igjen av helgen. Unger og mann skal på ski, så skal vi på middag til mamma og pappa i kveld. Det blir deilig!
God søndag!

6 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så heldig venninde som får så fine presanger! Begge delene er flotte, og jeg ble litt nyskjerrig på tøflene jeg - har du noen form for såle under de? De ser utrolig gode og varme ut, kanskje en idè å ha slike på hytta.

Gryda sa...

Så fine tøfler, det var jammen en bra gave.

Guro sa...

Hei!
Så utrolig koselig å se at du lager slike tøfler. Det er lenge siden jeg har laget selv, så kanskje jeg skulle ta heklenåla fatt en dag. Jeg har jo en drøm om å ha en kurv med gjestetøfler stående til besøkende. Kjempekoselig at du blogger, og koselig å se bilde av magen :)
Ha en fin dag!

Guro

FrkSnupp sa...

Fine tøfler! Lekkert sjal også. De tøflene tror jeg at jeg må forsøke meg på...

Thorvalda sa...

Så fine tøfler! De må jeg virkelig prøve meg på. Jeg har kjøpt meg noen lignende for mange hundre kroner..(de har riktignok en tykk gummisåle, men kanskje man kunne fått på en slags såle på disse? Hvis ikke er jeg redd jeg kommer til å skøyte bortover parketten her..)

one K sa...

De tøflene så bare helt herlig ut, så de må bare prøves. Takk for link :-)
Hvordan går det med deg? Lenge igjen før knøttet kommer?

God helg fra meg til deg!