lørdag, februar 06, 2010

Luer luer luer

Luer til enhver. Til mamma har jeg strikket Rose Red fra Ysolda (takk Eva). Den er strikket i dobbel Alpakka fra Du Store Alpakka og det gikk med ganske så nøyaktig 100 g på 4 mm pinner. Morro å strikke, og den ble knallfin på.
Til pappa har jeg strikket Turn a Square fra Brooklyntweed. Det gikk med under 50 g NORO Keyron og rundt 50 g Alaska på 5 mm pinner.


... og for lenge siden strikket jeg Koolhaas til superhelten. Også fra Brooklyntweed. Det gikk med ca 100 g Alaska på 5 mm pinner. Den tok veldig lang tid å strikke, men du og du for en fin lue :)

Det føles uhorvelig lenge til termin selvom det er litt over 5 uker igjen. For det meste sitteligger jeg på sofaen og kjeder meg. Det blir en del strikking, da - det er jo fint, men jeg gleder meg ufattelig mye til å kunne bevege meg igjen uten smerter! Jeg skal gå flere mil hver dag etter fødselen :) Hadde det ikke vært for Knausgård så hadde det vært tilnærmet uutholdelig! La nå nr 4, 5 og 6 komme raskt!
Fortsatt god søndag alle - håper dere alle er kommet over gårsdagens skuffelse (vinneren av GP). Makan til suppesang skal man lete lenge etter :)

7 kommentarer:

Kreative masker sa...

Hei - disse var kjempefine!! Og så gøy at du har fått familien til å stille opp som modeller :-) jeg er ganskelny her i blogglandia, og selv om jeg har strikket i veldig mange år, så har jeg ikke vært så bevandret i hvor mange nettbutikker som finnes, så jeg sier også tusen takk for de nyttige lenkene du har lagt inn. Fortsatt god helg og lykke til med den siste tiden før fødselen.

Hobbygåsa sa...

Så mange fine luer! Den første var utrolig fin, og for en lekker farge! Skjønner at du blir litt lei nå, men fem uker kan jo være overkommelig. Og så har du jo ikke noe valg... Ønsker deg masse lykke til med de siste ukene, og så vet du jo at alt blir glemt så fort den lille ser dagens lys :-) Ha en fin søndag!

Beate sa...

Kjempe flotte luer du har strikket!
Likte særlig den første

Eva sa...

Så flotte luer og modeller! Knausgård nr 1 er på vei til min postkasse...jeg er litt treg av meg. Og jeg sliter ennå litt med skuffelsen etter i går, det hadde vært så kult med litt KOK i den internasjonale finalen :) Niesa mi på 5 var et herlig syn der hun satt og digga; vi snakker allsang og kombinert lufttrommer/gitar da de var på scenen.
Ellers har vi begynt å rive kjøkkenet, passer veldig bra siden vi absolutt ikke har kommet i orden ennå, men jeg MÅ bare få det ut!
Fortsatt fin søndag til deg! Og de 5 ukene går egentlig fort...(for oss andre ;) )

Hege sa...

Mange flotte luer!
Håper de siste ukene går fort ;)

one K sa...

Å, her var det et vell av flott luer, du!!
Stakkars deg, vet hva du går gjennom når det gjelder smerter, dette har jeg hatt, og du har min fulle medfølelse *klem*

Ha en flott uke!

FrkSnupp sa...

Flotte luer, og flott mor du har =) god helg