fredag, mars 05, 2010

BabyteppeJeg har helt dilla på grått for tiden. Dermed måtte det også bli et grått teppe til babyen. Nå begynner det hele å bli litt virkelig, og plutselig gikk det opp for oss at absolutt ingenting er i hus. Ikke har vi kommet på loftet for vi måtte plutselig totalrenovere vaskerom og bad etter lekkasje. Der ligger det forhåpentligvis babytøy og utstyr :) Vi sjokkhandlet et par bodyer og bukser, og ullplaggene kommer godt med. Det er snøstorm igjen ute. Denne vinteren ser aldri ut til å ta slutt :(
Teppet er strikket i Lerke og heklet sammen i Lerke. Synes det er et deilig garn å lage småttisplagg i - veldig mykt og fint. Men så er det jo heller ikke 100 pst ull, men blanding med bomull.
Så er det endelig helg igjen. Selvom jeg og ungene har vært hjemme hele uka. Det er vinterferie på Sørlandet. Egentlig skulle mann og barn til fjells i helgen, men blir heldigvis hjemme. Det var ikke så koselig å bli etterlatt sånn en drøy uke før termin. Typisk at det var da det skjedde noe.
Mannen kom tidlig hjem i dag og kjørte meg til blomsterhandleren, så jeg fikk ranunkler, julerose, perleblomster, hortensia og noen grener med kirsebærblomster. Nå er iallefall våren kommet inn i huset når den nekter å vise seg utenfor.
Ha en fortreffelig helg alle sammen!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh - dette synes jeg var kjempefint. Likte godt kombinasjonen rillestrikk og hekleknter imellom. Effektfullt og enkelt/stilig. Gråfargene var lekre. Dette vil sikkert den nye verdensborgeren kose seg med :-)

Hobbygåsa sa...

Så flott babyteppe, ja grått er nydelig farge! Oj, er det så kort igjen til termin - lykke til - kanskje neste post blir med babybilde :-) Ha en fin helg!

Tussi sa...

Flott babyteppe!
Ønsker deg masse lykke til med nedkomsten.
God helg :)

Hege sa...

Nydelig teppe! Lykke til nå som det nærmer seg termin :)

Lena sa...

Fint og delikat babyteppe; grått er herlig:o) Masse snø her også, men merker at våren begynner å feste grepet; sola varmer og veien er bare! En fin tid:-) Fortsatt fin helg til deg; og lykke til med alt rundt baby og fødsel! Klem:-)

Anette {foreldremanualen} sa...

Nydelig babyteppe! Jeg deler dillen din på grått, synes det er veldig lekkert sammen med feks rosa.

Ha en super dag!

Birgitte Emblem-Arnesen sa...

Hei,

Jeg kom over dette babyteppet, og det var helt nydelig! Er newbie innen strikking, men tenkte å strikke et babyteppe til en venninne som venter en liten. Er det noe en nybegynner kan klare og kunne du lagt ut oppskriften eller sendt meg den på epost?

På forhånd tusen takk :)

Birgitte