lørdag, mars 06, 2010

En deilig start på dagen

Det skal ikke mer til enn å bli vekket sent av to barn i særdeles godt humør, sette på verdens beste kaffe og møte en dag med skyfri himmel og strålende sol for å føle seg veldig lykkelig.

Om jeg skulle forandre noe i dag var det denne snøen da. Slik er utsikten fra vinduet akkurat nå. Jeg skulle nå heller hatt bare plener og snøklokker som spretter.

4 kommentarer:

borghild sa...

God morgen!:)
Høres ut som en herlig morgen, og det kan jo nesten ikke bli annet i denne sola heller! Begynte nesten å bli litt småbekymret etter i går, trodde vi var ferdig med den snøen, men nå ser det ut som om vi skal få snøskavl-bilder på 17. mai!
Så bra at familien din ble hjemme også, det er jo litt småskummelt å være alene så tett opptil termin. Husker mannen måtte til Trondheim på min termindag, hadde litt lettere panikk, husker jeg, for selv om han hadde hoppet på første fly hjem igjen, så hadde han jo ikke rukket det om fødselen gikk fort! Og det gjorde den jo, var bare en time på sykehuset før Kajsa ble født, men det var jo et par dager senere, og mannen var trygt hjemme - heldigvis:)
Masse lykke til i de spennende dagene framover iallfall, flott teppe du har strikket også, Lerke er jo bare så deilig og mykt:)
Ha en fin solskinnsdag! Klem B:)

Hobbygåsa sa...

Høres herlig ut - kos deg videre med helgen!

one K sa...

Høres vidunderlig ut :-)

Og enig med du, nå må våren komme!

Eva sa...

For en herlig start! :) Og ikke fullt så herlig utsikt ut. Jeg er bare så lei av snø nå! Håper dagene ikke er for lange for deg nå, og sender deg et lass med : LYKKE TIL!
Klem :)