tirsdag, september 21, 2010

Mosey leg warmers - og god service

Jeg har sett på dette mønsteret i flere år: Mosey. Jeg elsker leggvarmere. Sikkert fordi jeg har i overkant spinkle legger i forhold til resten av kroppen. Disse er perfekte. Jeg har allerede brukt dem masse.
Jeg impulskjøpte garnet i en perifer garnbutikk i traktene uten å vite hva jeg skulle bruke det til. Det er Nepal fra Garnstudio, og jeg måtte ha 4 nøster bare fordi fargen var helt "rosebud". Selvfølgelig var det ikke nok. Jeg gikk innom min lokale sjappe Karmin. De hadde ikke denne fargen, men ei av de som jobber der ringte Garnstudio og bestilte umiddelbart. Nå gikk det et par dager før jeg fikk kommet meg ned til butikken igjen. Da var fargen utsolgt! Men - så hadde en av de knallgreie damene husket på meg og lagt av to nøster. Det er jo massemasse kunder der hele tiden. Gjett om jeg ble glad. Leggene mine også :)

5 kommentarer:

rett og vrang sa...

Disse så HERLIGE ut! Hilsen Synnøve

Eva sa...

det var garnbutikken sin det! Sånn det skal være. :)
Kjempefine leggvarmere! Jeg er misunnelig på dere med tynne legger, for jeg er født med fotballegger og kan kun bruke leggvarmere inne når det er helt mørkt....

Siren sa...

For noen fine leggvarmere! Og nydelig farge! Disse kan jo gjøre hele antrekket de:) Å utrolig stas når en opplever sånn service. Jeg er også veldig godt fornøyd med damene på butikken der jeg handler:)

Anonym sa...

Oj, så herlige leggvarmara! :D Kjekt når garnbutikken kan drive litt "ekstra" service!

Hobbygåsa sa...

De var lekre! Og det kaller jeg service!