mandag, oktober 11, 2010

Høstferie

Vi har hatt en herlig høstferie. Kunne rett og slett ikke hatt mer hell med vær og føreforhold. Vi fikk låne svogers knallfine "hytte". Den er kjempestor, 3 bad og 5 soverom. Luksusferie kan man si :) 
Nye strikkeplagg ble brukt:
Pixie til Jensen strikket på et par timer på pinner nr 7 mm og Eskimo:


 Ny genser til meg selv i Smart-garn, strikket på pinner nr 3,5 mm. Enkelt raglanmønster som jeg fant opp underveis.Votter og lue. Luen er en Felicity, strikket på pinner 5 mm og 7 mm, garn Alaska. Den er egentlig til meg, men må lånes ut i ny og ne. Vottene er strikket i Eskimo fra et Drops-hefte. Jeg begynte å felle for tidlig, så Ingrid fikk nye :)
Ingrid har også fått ny "skolegenser". Raglangenser fra et Smart-hefte med garn fra Sjøllingstad. Jeg ble så glad i denne fargekombinasjonen, men genseren ble litt stor og litt for vid. Men det ser ikke ut til å plage mottageren. Hun ble veldig fornøyd.
Da er det bare å lande.  Vaskemaskinen går for fullt :) 
Ha en finfin uke!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Oj så mye fint du har laget. Sjalet du har på deg så så fint ut også.

Ønsker deg ei fin uke!

Hobbygåsa sa...

Ja det ser ut som en herlig høstferie! Så flaks at dere hadde så fint vær. Her har solen ikke vist seg omtrent på hele uken, men så var høstferien over og vips så kom den frem igjen :-) Og så mye lekkert du har strikket, wow du har jammen vært produktiv. Ha en fin uke!

Eva sa...

Ååååå så mye fint! Og så herlig med tur på fjellet nå om høsten. Vi skulle egentlig på Røros i høstferien, men mamma ble dårlig så da ble vi hjemme.
Har du en bitteliten "oppskrift" på den pixielua? Dvs. antall masker lagt opp, hvor mange nøster eskimo og sånn. Fikk akutt behov for å strikke det til to små jenter jeg kjenner :)
Ha en finfin uke! :D

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så fint vær og så mye flott strikking! Jeg er imponert.

PeneLene sa...

Eva: La opp 42m på pinner 7mm. Så strikket jeg vanlig Pixie-men måtte ha tre "riller" til over alle maskene til slutt for å få den lang nok. Tror jeg målte at den skulle være ca 22 cm lang før jeg sydde den sammen.

Håper mamma'n din er litt bedre!!!

PeneLene sa...

Og her er link til den opprinnelige oppskriften:
http://www.ravelry.com/patterns/library/stella-pixie-hat

Hege sa...

SÅ mye fint du har trylla fram med pinnene siden sist jeg var innom her!!!

Hege sa...

Jøye meg, du ligger ikke på latsiden når det gjelder å lage ting :-)Mye flott du har laget!
Har dere hatt høstferie alt? Vi har denne uken, vi, selv om vi ikke er kommet oss noen steder. Kanskje om jeg blir noenlunde bra i ryggen, så reiser vi på hytten på fredag, men det spørs.. Kanskje jeg bare skal sende resten av familien av sted, og få en alene helg?? Det var en god tanke *ler'
Ha en fortsatt flott uke!

Eva sa...

Tusen takk for "oppskrift", link og god bedring! Har strikket den og den ble knallsøt!:)