onsdag, oktober 13, 2010

Litt interiør

Det går stadig fremover.  Vi er endelig ferdig med å få opp litt tapet på noen skapdører som vi ha snakket om i 2 år :) Bildene er tatt på en litt tung regnværsdag. Men jeg tror jeg liker det. Jeg fant aldri den ultimate tapeten....
Det begynner å bli som det skal. Klarer likevel ikke la være å tenke på hvor mye "fritid" vi hadde da vi bodde i en liten leilighet :)

6 kommentarer:

Hege sa...

Så flott dere har det :-) Likte utrolig godt den hvite lysestaken, og ikke minst det gule fugleburet. Knall tøffe begge deler :-)

Ha en fortsatt flott uke!

Hobbygåsa sa...

Hehe ja det er nok lettere med en liten leilighet :-) Men tapeten ble nå lekker da syntes jeg. Dette er jo som tatt rett ut av et interiørmagasin! Ha en fin helg!

Eva sa...

Dere har det så innmari fint! :) Ønsker meg/vurderer et sånt PS skap til tv og anlegg. Men det spørs hva Julian sier da for siden jeg ikke har hatt noe sted til anlegget, hadde han plutselig koblet det opp på rommet sitt da jeg kom hjem fra jobb på onsdag. Smart fyr! Finfin helg fra meg! :)

Bente sa...

Lekker tapet! Jeg likte den kjempegodt!
Så fin blogg du har. Her var det jammen masse inspirasjon å hente. :)

Lill sa...

Hei!
For en nydelig blogg - jeg ble helt facinert av de flotte bildene og alt det fine du strikker. Kanskje du blir litt kjent med meg til helga dersom vi dukker opp i samme reportasje;)
Hilsen Lill

Thorvalda sa...

Så fint det har blitt! Likte veldig godt den grå betong (??) veggen... hadde jo sånn før, vi. Nå er det mest tømmer det går i:) Og nydelig tapet var det også!