fredag, mars 19, 2010

Jens


Endelig kom min lille Jens. Forrige fredag var de så greie at de satt meg i gang på sykehuset. Jeg kom inn på morningen og fikk modningspiller. Men da ingenting hadde skjedd klokka 2130, så fikk jeg en sovepille, og mannen beskjed om å dra hjem og komme tilbake neste morgen. To minutter etterpå satte veene i gang og to timer etter det var han her :) Alt gikk så greit at jeg fikk dra hjem neste formiddag.
Nå har vi vært hjemme en uke og han er utrolig herlig. Han er våken for det meste på natten ennå, så det mangler ikke på trøtthet. Men hva gjør vel det? Med en sånn baby i hus så glemmer man sånt.
God helg alle sammen!

lørdag, mars 06, 2010

En deilig start på dagen

Det skal ikke mer til enn å bli vekket sent av to barn i særdeles godt humør, sette på verdens beste kaffe og møte en dag med skyfri himmel og strålende sol for å føle seg veldig lykkelig.

Om jeg skulle forandre noe i dag var det denne snøen da. Slik er utsikten fra vinduet akkurat nå. Jeg skulle nå heller hatt bare plener og snøklokker som spretter.

fredag, mars 05, 2010

Babyteppe



Jeg har helt dilla på grått for tiden. Dermed måtte det også bli et grått teppe til babyen. Nå begynner det hele å bli litt virkelig, og plutselig gikk det opp for oss at absolutt ingenting er i hus. Ikke har vi kommet på loftet for vi måtte plutselig totalrenovere vaskerom og bad etter lekkasje. Der ligger det forhåpentligvis babytøy og utstyr :) Vi sjokkhandlet et par bodyer og bukser, og ullplaggene kommer godt med. Det er snøstorm igjen ute. Denne vinteren ser aldri ut til å ta slutt :(
Teppet er strikket i Lerke og heklet sammen i Lerke. Synes det er et deilig garn å lage småttisplagg i - veldig mykt og fint. Men så er det jo heller ikke 100 pst ull, men blanding med bomull.
Så er det endelig helg igjen. Selvom jeg og ungene har vært hjemme hele uka. Det er vinterferie på Sørlandet. Egentlig skulle mann og barn til fjells i helgen, men blir heldigvis hjemme. Det var ikke så koselig å bli etterlatt sånn en drøy uke før termin. Typisk at det var da det skjedde noe.
Mannen kom tidlig hjem i dag og kjørte meg til blomsterhandleren, så jeg fikk ranunkler, julerose, perleblomster, hortensia og noen grener med kirsebærblomster. Nå er iallefall våren kommet inn i huset når den nekter å vise seg utenfor.
Ha en fortreffelig helg alle sammen!

mandag, mars 01, 2010

Vottefine nieser


Søte nieser skal til fjells og har fått med seg nystrikka votter. Igjen er dette oppskrift fra Blåfjell-heftet. Jeg kan ikke skryte nok av hvor gode de er, uansett temperatur så holder man varmen.