mandag, mars 14, 2011

Koselig overraskelse

Lillegutt ble 1 år på lørdag. For en glad liten tass. Han fikk blant annet et lekekjøkken fra IKEA, og var ivrig med på monteringen, jf. bildet øverst. Jeg skjønner ikke at tiden kan gå så fort. Jeg henger ikke lenger med....
Så en knallkoselig overraskelse. Da jeg kom hjem fra jobben i dag var jeg ekstra sliten. Jeg hadde vært 9 timer på jobb, og for det meste i møter som bare avlet mer jobb. Jeg følte meg som en vridd vaskeklut da jeg endelig satte beina innenfor døra. Så ble jeg møtt av min entusiastiske datter som gledestrålende kunne fortelle meg at det hadde vært en dame der med blomst til meg - fordi hun fant inspirasjon på bloggen min. At det går an! Jeg ble så glad - og straks mer opplagt! Tusen takk til deg det gjelder! Det varmet veldig! Og gratulerer som nybakt bestemor!

Siste strikkenytt er halsen Mulburry inspired cowl neck scarf. Oppskrift er gratis og finnes her. Jeg har strikket denne før til gode venner, og det er en herlig hals. Jeg brukte et Rowans garn (som jeg ikke husker) i fargen Red Wine (selvom fargen egentlig er dyp rødlilla på en måte). Garnet var eksklusivt og godt - og det gikk med i underkant av 150 g på pinner 5 mm. Denne halsen er utrolig lett å strikke og ser veldig bra ut på (selvom jeg har vaskeklututseende med meg i kveld).
Jeg håper jeg neste gang skal blogge en kjempefin vest jeg strikker til meg selv. Det blir litt mindre strikketid enn jeg ønsker for tiden, men forhåpentligvis blir det roligere tider på jobb snart!
Finfin uke til alle som er innom!

10 kommentarer:

Guro sa...

Gratulerer med hjerteknuseren. Og blomsten - for en fantastisk ting å gjøre!

Eva sa...

HippHippHurra for Jens! :) Så innmari koselig med overraskelsesblomst! Den fortjener du.Og så fint at du la ut link til den knalltøffe halsen, jeg satt akkurat å lurte på noe helt nytt å strikke! Og om du mener du ser ut som en vaskeklut, så må det i såfall være en helt ny og eksklusiv en :)

PeneLene sa...

Takk Eva :)

Anonym sa...

Gratulerer med lillegutt!! Utruleg skjønn unge (og eg er sikker på at dei andre er like skjønne, ut i frå bilda eg har sett før i bloggen). Blomsten var velfortjent!! Du er virkelig ein inspirasjon!

Trur eg må sjå nærmare på den halsen, for den ser både varm og lekker ut. Ha ei fin veke! :)

stjerneglass sa...

En lekker vaskeklut, i såfall! :) Kjempeflott er du!
Gratulerer med 1 åring!

About sa...

Så nydelig liten ettåring! Gratulerer! Den halsen fikk jeg også veldig lyst til å strikke...

takk for koselig kommentar på bloggen min - skal finne et bilde til deg;)

Siren sa...

Så koselig overraskelse! Det var nok vel fortjent:)Fant ut at det er lenge siden jeg har vært innom her - og utrolig mange innlegg jeg har gått glipp av! Herlighet så mye fint du har laga siden sist:) Og Kjempefin hals til deg selv - og flotte bilder:) Klem fra meg

Siren sa...

Og gratulerer med 1-årsdagen til lillegutt! Det er ei herlig tid:) Og den går alt for fort...

Ane sa...

Kjempe fin hals. Sånn vil jeg også ha! Det er vel rowan cocoon du har brukt her? Nydelig garn! Jeg har lagd noe bella-votter av det. Kjempe fin blogg du har.

Komadyret sa...

Gratulerer med 1 åringen ;)

Det ligger en award til deg på bloggen min ;)